אהלן וסהלן ..

yehuda18

New member
../images/Emo99.gif

רואים שלא צריך שום פירסינג ושום עגילים..

Lady McBeth

New member
יאנושקה..

את מי מהן אהבת? כולן שם קוראות ספרים... אף אחת לא דגה בזמנה הפנוי

Jan22

New member
אהממממממממממממ שביתה

אין לך לימודים עוד יומיים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

Lady McBeth

New member
יאנושקה....

חשבתי שאו"פ שבתו גם... הרי הם האוניברסיטה הכי גדולה בארץ

Jan22

New member
ההבדל ביני לבינך ..

הוא שאני יכול ללמוד לבד. את מאידך ,צריכה לשבת בכיתה ולהאזין לאיזה חתיכת שמאלני על דיני משפחה ,עונשין , להסתכל על מחבלים מקבלים 100 בלי לעשות כלום ... חה חה חה !

Lady McBeth

New member
פחחחחח

אתה באמת חושב שבימים שכן אני מצליחה לקום בבוקר ולהגרר לאוניברסיטה - אני גם מקשיבה בשיעורים?!?!?! חחחחחח!! הדבר הכי טוב באת"א זה שיש אינטרנט אלחוטי בכל הכיתות. וכך אנחנו יושבים ומשחקים סטארקראפט ברשת אחד נגד השני תוך כדי השיעור. אגב, בסמסטר א' הייתי באוניברסיטה אולי שבועיים.... נשבר לי הזין מהר מאוד. אני מצליחה להתרכז יותר טוב לבד מאשר עם עוד טריליון מחבלים פוטנציאליים סביבי.

Jan22

New member
יש שם הרבה ערבים ..

הייתי שם לפני השביתה והייתי בהלם מהכמות. איך לעזאזל מתרחש כזה בית זונות שם ? אחד אחד צריך לעוף לג'באליה ולהמתין לטיל הבא ! סטארקראפט ? ניוז פלאש ,המשחק הזה ישן. יש הרבה יותר מגניבים !

Lady McBeth

New member
כן, אבל...

לא לכולם יש לפטופים שמסוגלים להריץ משחקים יותר חדשים... אגב, התחלנו בטייבריאן סאן, אח"כ ג'נרלז, ועכשיו אנחנו מתמקדים בסטארקראפט :)

ק ד ו ש

New member
מה עם פיפא?

יא חבורת מסכנים, משחקים את כל הקקה אסטרטגיה הזה במקום לשחק פיפא\פרו אבולושן.

Jan22

New member
טוב ,נחזור לנושא העיקרי

יש לך מחבלים באוניברסיטה ,יש לך מרצים שמאלנים .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

ק ד ו ש

New member
די לכיבוש ולמיליטנטיות.

הימין בארץ הורס את המדינה עם הגישה הלוחמנית הזאת.

ק ד ו ש

New member
מה את שואלת אותי את זה?

זה הרי מובן מאליו. גם מתארגנת קבוצה להפגנה נגד החיסולים בעזה. פרטים בהמשך.

למעלה