אהלן וסהלן האם אפשר לקנות איפשהו בארץ את עונות 1-5 בDVD עם תרגום בעברית? עד עכשיו לא מצאתי... תודה
E EcstaZ New member 21/1/07 #1 אהלן וסהלן האם אפשר לקנות איפשהו בארץ את עונות 1-5 בDVD עם תרגום בעברית? עד עכשיו לא מצאתי... תודה
J jess r New member 21/1/07 #2 שלום ../images/Emo13.gif לא קיים בתירגום לעברית. בארץ אבל בלי תירגום אפשר למצוא באוזן השלישית, אם כי אני כמעט בטוחה שבאמזון זה זול יותר.
שלום ../images/Emo13.gif לא קיים בתירגום לעברית. בארץ אבל בלי תירגום אפשר למצוא באוזן השלישית, אם כי אני כמעט בטוחה שבאמזון זה זול יותר.
E EcstaZ New member 21/1/07 #3 תודה ../images/Emo13.gif לא קיים בארץ בכלל עם תרגום? \: אפשר אולי איכשהו להוסיף כתוביות לבד? [לא נשמע הגיוני האמת חח]
תודה ../images/Emo13.gif לא קיים בארץ בכלל עם תרגום? \: אפשר אולי איכשהו להוסיף כתוביות לבד? [לא נשמע הגיוני האמת חח]
S steelwater New member 21/1/07 #5 ברוך הבא! אין בכלל עם תרגום. ואני בדקתי בהרבה מקומות. אבל יש תרגום לאנגלית וזה די טוב. אני אישית הזמנתי מ-Laser club. אתה יכול להוריד את הפרקים ולשים תרגום אבל זה פחות כיף ועדיף לקנות את ה-DVD לדעתי.
ברוך הבא! אין בכלל עם תרגום. ואני בדקתי בהרבה מקומות. אבל יש תרגום לאנגלית וזה די טוב. אני אישית הזמנתי מ-Laser club. אתה יכול להוריד את הפרקים ולשים תרגום אבל זה פחות כיף ועדיף לקנות את ה-DVD לדעתי.
K Kfozli New member 24/1/07 #12 לסעוד? שניה רגע בואעהההההה שיואו דפקתי עכשיו חצי כפית חומוס, אני מרגישה פחחחח
A Angelus New member 24/1/07 #17 גתית, דיי להטריד גולשים בפורום../images/Emo70.gif אמנם איתי זה צלח, אבל באמת.. הוא אדם תמים!