אהלן וסהלן!

talushy

New member
אהלן וסהלן!

קודם כל, שנה טובה! צום קל! גמר חתימה טובה! ושתהיה לכן אחלה שינה בסוכה! ועכשיו שאלה קטנה... לי נמאס מחיי המין שלי. נכון יש לנו מלא משחקים (קצפת, שוקולד, 69, ירידות אחד לשנייה בפומבי, אמבטיה, משחקי שליטה כאלה) אבל שזה מגיע דוגרי לתנוחות יש לנו רק שלוש! הרגיל, שאני למעלה ודוגי סטייל! אז יש לכן (ולכם) תנוחות חדשות בשבילי? ואם אפשר תנוחות שאת יותר מרגישה את הזין בערך כמו בדוגי, לא כמו בתנוחה המסיונרית הפשוטה! שאני אפילו לא מרגישה כלום... בנוסף, איך שכחתי! חח.. אני מלא זמן רוצה אנאלי! אבל אנחנו לא מצליחים!! מה אני יכולה לעשות כדי להקל על העסק? שמעתי קצת להשתכר לפני עוזר, אבל מה עוד יכול לעזור? תודה רבה :):)

היי

תנוחות - במסיונרית, אם הוא ירים את פלג הגוף העליון שלו יותר למעלה, מהזווית הזאת תוכלי להרגיש יותר טוב... עוד תנוחות - אפשר כששניכם שוכבים על הצד (כפיות), זה קצת מסורבל אבל אחרי שמתרגלים כמה פעמים ומנסים זוויות שונות זה מצליח. יש עוד כל מיני תנוחות שונות אבל קשה לי לתאר במילים. חפשי באינטרנט, פעם ראיתי אתר עם שירטוטים והסברים על מלא תנוחות - אני חושבת שאפילו בויקיפדיה יש עמוד על תנוחות סקס!

היי לך ../images/Emo13.gif

מציעה לך להסתכל בקישורי הפורום. יש שם הפניות למלא אתרים עם מלא תנוחות ושאר עזרות... ולגבי אנאלי, מה זאת אומרת אתם לא מצליחים? מה ניסיתם לעשות?

talushy

New member
חחח...

מה זאת אומרת מה ניסינו? כמובן שעם קונדום (חיידקים ושיט..) וכמובן הנוזל סיכה.. אבל לדחוף! חחחחח... מה עוד אפשר לנסןת?

../images/Emo13.gif

האם היית מאד מגורה קודם, האם עשיתם את זה לאט ועם הרבה סבלנות, מה ניסיתם כדי שזה יעבוד...

black hock

New member
אז ככה-

יש את תנוחת כפיות שאני לא כ"כ אוהבת אבל החבר שלי אוהב בעצם, אני אביא לך אתר עם תנוחות ותוכלי לבחור לך משם
בקשר לאנאלי את צכה להיות רגועה ונינוחה חומרי סיכה (על בסיס מים) וקונדום אבל כמובן כמובן לפני הכל-להכשיר את האיזור. כמו שלפני החדירה הראשונה הכשרת את האיזור עם אצבעות (שלך,שלו,של השכן. זה לא משנה של מי
) אז גם פה

ארטימיס

New member
חיחיחי אני בחורה גמישה

תאחלס יש אחלה של תנוחות..אבל לא בכל פעם שאני מקיימת יחסי מין אני עושה את כל התנוחות האלה..רק מדי פעם לגוון או כשממש חרמנים חחח ורוצים להיתפרע עד הסוף!
תנסי זה אחלה מדי פעם..!!

black hock

New member
ברור שלא כל פעם../images/Emo9.gif

גמנחנו מחדשים רק כשבא או ממש חרמנים אבל נגיד לשים את הרגליים על הכתפיים שלו WTF!?o_O

ארטימיס

New member
חח מה גם את לסבית בארון כמוני? ../images/Emo3.gif

ביסקסואלית ליתר דיוק!
נוטה לנשים

black hock

New member
כבר דיברנו על זה לא?../images/Emo13.gif

חוצמזה איך זה קשור לתנוחה הזו?

ארטימיס

New member
אני נורא סנילית סלחי לי :))

קשור בטח קשור. זו התנוחה שאני ואת נעשה חיחיחיח

ארטימיס

New member
ניראה לי שההודעה מכוונת אלי..

בגלל שכתבתי שעשיתי את כל התנוחות (28 היו בדף האינטרנט). בעיני זה לא כך כך הרבה.. יש אחלה של תנוחות בעמידה גם! וכשהגבר מרים את האישה! ועוד כמה..

black hock

New member
גם אני תיארתי לעצמי שזה לך

הצלחנו להחזיק רק כמה שניות בעמידה
החלשלוש הזה

למעלה