אהלן וסהלן!!!

אהלן וסהלן!!!

אך איזה כיף להרגיש בבית! נכון שאני בבית? וואו נטוש כמה זמן לא התראינו שיטה טובה לעשות זאת! ושירי גם אותך לא שכחתי! אגב ממתי הרצליה זה תל אביב והמרכז??? ואני בטפשותי הרבה תמיד הנחתי שזה הוד השרון... (מצטערת נטע פשוט הצצתי בכרטיס האישי שלך) אז תקנו אותי אם אני טועה. טוב אני מקווה שנתראה בפורום ובכלל... וקבלו אותי בברכה!
על הפורום החדש ובהצלחה. כן ועוד שאלה למה אורן לא מנהל? מה זה האפליה הזאת??? הוא לא יעלב? והוא כאן בכלל? אורן אם אתה שומע אותי תן קולך! טוב להתראות בקרוב. וכן דרישת שלום גם ממני גם לכל שאר חברי הפורום! אוהבת את כולכם!!! (סתם, סתם אל תסחפו רק את שירי ונטע המנהלות).

*neta*

New member
צנניה..

את לא בבית
.את אשדודית. לגבי הכרטיס האישי שלי, שאני פעם אחרונה עידכנתי אותו, לא הייתה כזאת אופציה איזור השרון, ואולי בפעם הבאה שאני אעדכן אני אשנה, אולי. אם יש לך כוונות להציף, לכתוב הודעות צ´אטיות או אוף, וגם אם לא, תקראי בבקשה את חוקי הפורום. לגבי שיטת הניהול של הפורום, יש לך תלונות או הצעות, את מוזמנת לשלוח מסר, לי או לשירי, או ליוזר המשותף שלנו-נטע ושירי.

שאני אתפרע???

ראית אותי מתפרעת??? סך הכל אמרתי שלום! מה זה הדעות הקדומות האלה??? והאם אי פעם הצפתי בכלל??? אם כבר אז תזהרו אתן לא להציף פתאום את הפורום של עצמכן... וחוץ מזה מי בכלל אמר לך שאני אשדודית? אולי עברתי להרצליה על מנת להיות קרובה יותר אליכן? מי יודע אולי יום אחד עוד תראי אותי בהיובל... ( אולי , לא מבטיחה אבל בהחלט יש אפשרות כזו...). בכל מקרה אני מקווה שאני ברוכה הבאה... לגבי שיטת הניהול זו הייתה סתם תהייה הבעיה האחרונה שלי היא אם אורן לא ינהל את הפורום שלנו. סתם תהיתי לי הייתכן והמאפיה התפרקה...

*neta*

New member
צנניה

הארות והערות אישיות-במסרים אישיים. יש לך עוד משהו להוסיף-שלחי מסר.

shiri_b

New member
צנניה,

*שיעול*הא"ב ברוסית*שיעול* לא את לא הצפת (בפורום הזה) פשוט אנחנו מכירות אותך ומבהירות לך על ההתחלה דברים שאנחנו חשות שצריכים להיות לך ברורים. יום טוב.

shiri_b

New member
צנניה.......

את מאשדוד! ותחליפי הודעה במזכירה (שרית חדד..מכל השירים) עכשיו תתנהגי יפה בלי להציף בלי שטויות ונסתדר יום טוב

liat Gi

New member
היי...אינה.. שלום ../images/Emo13.gif

שאלה לי אלייך..גרת בהרצליה? כי לפי מה שאני מבינה את לא גרה בהרצליה וזה...זה פורום הרצליה אז..מה הקטע שלך?

הממ...

זה פורום פתוח לקהל לא? אז אמנם אני לא גרה בהרצליה אבל אני חושבת שזו עיר מאד יפה (במיוחד בגלל שלושה אנשים שאכן גרים בה - שניים מהם מנהלי הפורום הזה) והאמת אני בפורום יותר בגלל המנהלות שלו. (יש בינינו יחסים מיוחדים במנם... הן שוקלות לצרף אותי לניהול...). ולגבי המגורים בהרצליה אם זה כל כך הכרחי יש סיכוי שאני אשקול מעבר
. כבר הזכרתי שלעת עתה אתה אני שוקלת בשיא הרצינות ביקור בתיכון היובל? אז ברוכה הבאה ליאת?

*neta*

New member
כן זה פורום פתוח לקהל

אבל נושא הפורום הוא הרצליה, והפורום נועד להרצליינ"ים בעיקר. ושתי המנהלות הן ממין נקבה, תודה. ולשם הבהרה, אנחנו *לא* שוקלות לצרף את אניה לניהול.

AndreaCorr ©

New member
לדעתי זה טיפה עלוב.. ../images/Emo168.gif

לפרסם הודעות בפורום הרצליה אם את לא תושבת הרצליה...
אבל ... תהני

ברוכה הבאה לעצמי!

טוב אז על פי בקשת ההנהלה הנה אני מתכבדת להציג את עצמי ובאותה ההזדמנות גם לברך את עצמי על הצטרפותי לפורום. אז קודם כל קוראים לי אינה ולא אניה, צנניה ועוד כל מני שמות למנהם שראיתי לעברי. אני בת 17 ולהבדיל מכולכם בפורום הזה גרה באשדוד. זה כמובן לא אומר שלא נוכל להפגש כי כל משתתפי הפורום הלומדים בבית ספר היובל עוד יזכו לראות אותי בעתיד הקרוב
(מקווה שאתם מצפים לכך באותו קוצר הרוח כמוני...) ואם לא אז כשתכירו אותי טוב יותר תתחילו לצפות. השאלה העולה היא מה לעזעזל אני עושה בפורום הרצליה? אז אליכם הביאו אותי שתי המנהלות שלהן כבר פרגנתי באחת או יותר מהודעותי הקודמות ואני כאן להכיר עוד אנשים מהרצליה. כפי שכבר ציינתי בהודעה אחרת אם לא תקבלו אותי ב
רק בגלל שאני מאשדוד ייתכן ואשקול מעבר להרצליה.(בסופו של דבר זה קרוב יותר מארגנטינה - המבין יבין). טוב בעצם ספרתי הכל. אם למישהו יש עוד שאלות מוזמן לשאול... ושוב ברוכה הבאה אני!

*neta*

New member
אינה....

את רואה יש סיבה שביקשתי ממך לקרוא את חוקי הפורום, במיוחד על שרשורים בבקשה.. והנה-
ברוכה הבאה..
וזה שאמרנו שיש לנו פורום-זאת לא הזמנה..אבל אם יש לך מה לתרום-נשמח

shiri_b

New member
כמה תיקונים ודברים להוסיף.

להבהיר את העיניין אנחנו לא הבאנו אותך....תאמיני לי שלא את באת לבד!! אבל ברוכה הבאה בכל מקרה
לא כל המשתתפים פה מהיובל הרבה כאן מחטיבות ביניים. השאלה העולה היא מה לעזאזל......כן כן השאלה עדיין לא פתורה אבל לא משנה מקווה שתהני בפורום.

shiri_b

New member
למי שלא הבין זה אמור להיות

"תאמיני לי שלא, את באת לבד!!"

כמה הבהרות

כאשר אמרתי שכל משתתפי הפורום הלומדים ביובל יזכו לראות אותי לא התכוונתי לכך שכל משתתפי הפורום הזה לומדים בהיובל אני יודעת שלא (לצערי) הכוונה היא לכך שכל מי שאכן לומד בהיובל כן יזכה לראות אותי (לשמחתו לדאבונם של שאר המשתתפים שלא יזכו לקבל מתנה מאין זו...). לגבי העובדה שהבאתן אותי הכוונה היא לא לכך ששכנעתן אותי לבוא אלא לכך שסיבת בואי זו אתן! אחרת מה באמת הייתי עושה בפורום הרצליה? ונטע אני כן קראתי את חוקי הפורום! אבל הודעת ההכרות לא קשורה לשרשור!!! אמנם ביקשת ממני להציג את עצמי בתוך השרשור אבל כאשר משתתף חדש מגיע לפורום הוא גם אמור להציג את עצמו בהודעה חדשה! (I know what i do!). ועוד משהו. בטח שיש לי מה לתרום לפורום! בינתיים הוא כבר לא בקטגוריה של חדש ועדיין יש בו רק שלושה דפים... אבל אל דאגה תרומתי עוד תורגש!

*neta*

New member
אינה יש הבדל בין 3 ל6...

וזה המון יחסית לפורום מקומי-כנסי למשל לאחרים ותראי.. ואת כבר פתחת הודעת פתיחה, ואין סיבה שיהיו לך 2 הודעות פתיחה בעמוד תוך יום
ואני שמחה שקראת את התקנון, ואני מקווה שלא תעברי עליו ותכבדי אותו כמו כולם בפורום זה

למעלה