אתה רואה תלייב ?
מ מוטי חוף Well-known member 28/4/26 #23 נכתב ע"י Hagarrrrr: אתה רואה תלייב ? לחץ כדי להרחיב... לא ואת ?
מ מוטי חוף Well-known member 3/5/26 #35 יש גם עיסוקים אחרים בחיים האמיתיים ..לא רק האח הגדול . גם את לא ראית הכל . מחר אראה את הכל ברצף באתר רשת . הכל טוב . אור עפה החוצה במגלשה . חחח.
יש גם עיסוקים אחרים בחיים האמיתיים ..לא רק האח הגדול . גם את לא ראית הכל . מחר אראה את הכל ברצף באתר רשת . הכל טוב . אור עפה החוצה במגלשה . חחח.
מ מוטי חוף Well-known member 3/5/26 #38 העונה חלשה. גם ב-26 לפעמים אני נהנה ולפעמים משתעמם. מקודם שתי דיירות בכו שם לפתע פתאום ללא סיבה = הצגה למצלמה.
העונה חלשה. גם ב-26 לפעמים אני נהנה ולפעמים משתעמם. מקודם שתי דיירות בכו שם לפתע פתאום ללא סיבה = הצגה למצלמה.
מ מוטי חוף Well-known member 3/5/26 #40 נכתב ע"י Hagar.: רפאל ומי עוד ? ומה גל עושה ? לחץ כדי להרחיב... רפאל ונעמה בכו = שחקניות . גל כרגיל . אני מקווה שגל תכבה את האור בבית . אינשאללה . מה דעתך על עומר - שלי ? נערך לאחרונה ב: 3/5/26
נכתב ע"י Hagar.: רפאל ומי עוד ? ומה גל עושה ? לחץ כדי להרחיב... רפאל ונעמה בכו = שחקניות . גל כרגיל . אני מקווה שגל תכבה את האור בבית . אינשאללה . מה דעתך על עומר - שלי ?