אהלן דרול...

zadokd

New member
אהלן דרול...

מה נשמע? מזל טוב (מאוחר) על הפורום.

drall

New member
ברוך בואך חבר יקר בצל קורתי הדלה

מי יתן וצילך יהיה אור מי יתן ואושר יתגשם סביב פסיעותיך

zadokd

New member
תודה, תודה על קבלת הפנים החמה...

אני רואה שאתה עושה חייל בפורום, בהחלט קרן אור באפלה הוירטואלית- רוחנית... נהנתי לקרוא את ההודעות האינטליגנטיות שלך בנושאים שונים. שמתי לב גם, שכמו תמיד יש אנשים שמתוקף קבעונם הרב ממדי מתקשים (דו משמעי) להבין את הבהירות הזוהרת הנובעת מהניצב מולם. ועל כך נאמר "דע לפני מי אתה עומד". אני כל כך מבין אותך ורואה כמה אנשים נכשלים סביבך, זה מדהים! שמח לפגוש בך שוב...

drall

New member
חור חור וחורשיו

אם הייתי צריך הוכחה למהותו של הטאו כ"חופשי מיציבות" הרי בא הפורום הזה והראה לי דברים כהוויתם. אתה זוכר לפני שנה איזה מכות הלכנו בעידן הדלי עם כל חובבי הפסטיבלים? וכאן שום דבר. עשיתי סקר בנוגע למדיטציות בקבוצות , וראה זה פלא , רוב האנשים פה חושבים שהכי טוב לעשות מדיטציה לבד. הם לא הולכים לפסטיבלים , הם לא רצים לסדנאות. הייתי יכול לחשוב , הנה סוף הדרך , האמת מחנכת לאמת סוף כל סוף. אבל איפה? במקום הפריקים והמסוממים נתגלה כאן מרבץ עשיר של פילוסופים אגומניאקים שעושים מניפולציות פסיכולוגיות על הטאו ועל הדהרמה, ועוד יש להם את החוצפה לדבר בשמם. בקיצור, כל פורום והמכה שלו . אז אתה אומר "קרן אור וירטואלית?" נניח , בינתיים היא יותר מדי וירטואלית לטעמי. למען האמת , חבר יקר , את כל האנרגיה שאנשים מוציאים פה על זיבולי שכל , אולי היה כבר עדיף שהם היו מוציאים על דיינמיק עם רפיק באיזה פסטיבל. בכל מקרה , כמה טוב שבאת צדוק. אני מקווה שתישאר קצת , עזרה ממך ממש לא תזיק פה. בינתיים , המשך כרגיל חופשי בדרכך כנתיב הציפורים בשמיים ללא עקיבות וללא מיכשול. דרול כול

zadokd

New member
בהחלט...

הוא קורן אור בזכותך, ובהחלט אתה ראוי ליותר. זאת אומרת, לא רק לפורום. יש בך אוצר פנימי ייחודי, אותנטי ואינטליגנציה משכמך ומעלה (למרות שלא אומרים שבחו של אדם בפניו, אני סומך עליך)... אני יכול להבין למה לא מבינים את המסר הפשוט. הם פירמידה מסועפת של שקרים ומרמה, סבוכים ונבוכים, מאמצים להם מיני אידאות שישמשו תמיכה שניתן לסמוך עליה, שניתן לעשות בה שימוש מול האנשים סביבם. קוסמים זולים. בדרך כלל אנשים מקרינים ומשליכים את מי שהם על אחרים וע"י כך הם חושבים שהם מבחינים ומנתחים את הניצב מולם כראוי, בתוך תוכם הם יודעים שהם מרמה, לכן הם רוצים להאמין שגם אתה כמותם... עוד אחד שהוא בורג במערכת המכנית החברתית שהם יצרו, עליה הם מנצחים בגאווה. "חוליה בקהילה", אספסוף גאה. מה שכן, הם לא יודעים עד כמה הם מגוחכים ברצף המלל ההיפנוטי שהם משחררים לאוויר כמוכי ירח. הפילוסופיה המדיטטיבית גורמת להמון אנשים כהות חסרת תקנה, כיוון שהיא לובשת צבעים של רגישות והבנה, של "נאורות" ומי יודע כמה זמן עוד יחלוף עד שהחכם יבין את היותו טיפש מטופש. ישוע אמר דבר נכון בזמנו "רבים הם הקרואים ומעטים הבחירים". וכנראה שכך זה יוותר זמן לא מבוטל. שוב תודה על קבלת הפנים

zadokd

New member
נ.ב

בקשר להזמנתך להישאר, תודה. אלא שיש לי מספר עניינים שאני עובד עליהם כרגע וזה דורש אותי לגמרי. מה שכן, אני נכנס לכאן לעיתים קרובות וקורא את התכתובת ואת ההודעות הנהדרות שלך. יום טוב צדוק

drall

New member
כמה חבל , חבר אהוב

עלה והצלח , ויהיה נחמד לראות אותך כאן מדי פעם דרול

zoozoo7

New member
כמה טוב

לכרות ראשם של אחרים. פתאום נעשים כל כך גבוהים וחזקים. עלו והצליחו חברים יקרים.

zambooky

New member
זהו הדיאלוג המוזר ביותר שראיתי

חנפנות כמו של קרציון.

למעלה