אהלן:) *בקשת עזרה*

kompotos

New member
אהלן:) *בקשת עזרה*

אז קודם כל אני אציג את עצמי, אני ספיר, בת 17 מפ"ת לפני כמה ימים התחלתי להרכיב עם המשפחה שלי פאזל של 1000 חלקים של דיסני והבנתי שזה ממש ממכר ועכשיו אני רוצה לקנות פאזל קצת יותר מורכב חח ולתלות אותו על הקיר חיפשתי כל מיני תמונות מגניבות שיתאימו לי בתור תמונה, ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש ואם כן איפה משיגים פאזל קיר, עדיף לאורך של גיטרה? או של מכונית/אופנוע תמונה חזקה כזאת ואני אשמח להמלצות אחרות על תמונות מיוחדות שיפה לתלות בחדר:) סליחה על ההטרדה ואני מקווה בזמן הקרוב לרכוש מפאזל ולהצטרף לפורום הזה:)

jocie1

New member
ברוכה הבאה

למטרה שלך, מומלץ תמונה פנורמית. תעייני בלוחות הפורום לגבי חנויות שבהם ניתן למצוא פאזלים. אסור לתת פירסום דרך ההמודעות בפורום. ראיתי פאזלים מאוד יפים עם תמונות של סמיטריילים ואופנועים. שווה הצצה. תבדקי על האריזה החיצונית את מימדי הפאזל. לתשומת ליבך המימדים משוערים. כדאי להוסיף עוד ס"מ לכל כיוון לקבל את המימדים המשוערים הסופיים. רק בסוף ההרכבה עצמה תדעי את הגדלים המדויקים. נשמח לשמוע על הבחירה...וכמובן לראות תמונה בהמשך. בהצלחה

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קשה מאוד להמליץ לאחר על פאזלים את יודעת..... כל אחד וטעמו כנסי לחנות תתרשמי מהמבחר וזה שהכי ימצא חן בעינייך והכי יתאים לחדר שלך אותו תיקני קניה נעימה - ספרי לנו מה קנית בהצלחה

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כמו שנעמי אמרה פאזלים זה עיניין של טעם ... פשוט להסתכל על המבחר הקיים ולהידלק

למעלה