אהלן בנות

a good demon

New member
הסתכלת פעם במראה?../images/Emo141.gif

אני חושבת שאת כל הזמן מנסה, אבל לפני שאת מצליחה לקלוט משהו הכל נשבר.

the bitch grl

New member
לדעתי היא בכלל

קוף שהרגע ירד מהעצים

איליili

New member
פחחחחחח שירן..

פרשו.. כמה נסיונות מזוייפים להחייאת הפורום.. אם לא הייתם אוהבות את זה שהיא כאן הייתם מוחקות אותה..

אז איך את מסבירה את זה שהן עדיין לא

מחקו אותכן או חסמו אותכן?! פחח תביני מאמי שאנחנו לא ברמה שלכם ואנחנו לא נרד אליה גם../ [גנון.. גנון..] אז ככה ש...

איליili

New member
כי הריבים שלנו גם מחיים

את הפורום.. פחחח עלק גנון.. מאמי תקראי לאחותך... ועניין של רמה.. את צכה לעלות הרבה בשביל להיות מסוגלת לרדת.. חח את בנאדם חסרת ערכים אז אל בכלל תדברי על רמה יא צבועה.

..

הריבים שלכם זה בידיוק כמו הריב הזה.. אותו דבר.. ומאיפה את יודעת שאני חסרת ערכים וצבועה!? מה הקשר?!? בואנה ילדה תחשבי לפני שאת פותחת ת'פה שלך ותרגיעי לפני שאת פותחת אותו עלי כי איתי לא כדאי לך להתעסק שמעת!? וצבועה תגידי לאמא בבית לא לי..[= טחחח תראו את זאת.. והיית מתה להגיע לרמה שלי או לרמה של הפורום הזה..

איליili

New member
חחח ילדה קטנה...

חמודה אם היה לך ערכים לא היית בפורום הזה ממזמן.. והרמה של הפורום.. איזה רמה יש לפורום העלוב הזה? 3 מנהלות שקרניות? יועצת שמנסה בפסיכולוגיה הפוכה להחיות את הפורום, כאילו לרדת על הבנות שבכלל לא קיימות ולעשות משו שלא יהיה שומם פה.. והיא כאילו יודעת עליהם סוד, ופתאום שיש מנהלת חדשה אז היא עוזבת.. עשי טובה.. כל החיים מנסים לשכנע אותכם לראות את הקומיקס טוחנים אותכם בסמסים והכל פה יחסי ציבור מזוייפים? איזה רמה יש לפה.. הייתי פה הרבה לפניך ואני יודעת על מה אני מדברת אז תחזרי לחור שממנו יצאת יא טפשה קטנה חסרת חיים. לפחות יש לי כבוד ואני לא מלקקת תתחת של השקרניות האלה יאלה סתמי תפה שלך ואל תגיבי לי צבועה אחת.

מאמי בכמה מילים:

אני לא מתכוונת לענות לך ולרדת לרמה שלך וגם לא קראתי את ההודעה שלך כי היא מ'זה לא מעניינת אותי.. שמה עלייך זין! אז סתמי סלמאת

איליili

New member
חח..

עצוב
אין לך מה להגיד אז לא תרדי לרמה שלי.. אבל למה ענית!? טפשה.

Roniii

New member
נו, מצוין../images/Emo129.gif

אז לכי על השתלת אישיות, שידרוג מח למינימום ומסכה קבועה.

HI לי

New member
רוני, לא חייבים להצחיק בכוח

אם זה לא בא לך באופן טבעי, תרדי מזה.

Roniii

New member
אה, אנחנו מדברים על טבעיות../images/Emo35.gif

אז מה שבא לי טבעי זה רחמים על מישהי שהחיים קצת התאכזרו אליה, והאינטרנט הוא המקום היחיד שבו היא קיימת. קשיחות מזויפת וציניות במסווה של בטחון עצמי כבר מזמן לא מרגשים אותנו. אז אם את רוצה חיבוק, פשוט תגידי. ואם את רוצה להמשיך ולטנף, אז קדימה. אנחנו מבטיחות להמשיך לרחם.

NTsAn

New member
זו רק אני,

או שה"ביצ'יות" האלו שמגיעות אלינו כל תקופה ממש מגבשות את הפורום?! אניוואי... תחזרי לחור שלך, מה אין לך חיים?! להגיד אני ביצ'ית בשביל יענו להציק לבנות שאת יענו מכירה.. מה, את מכפרת על המציאות? מנסה ליצור תדמית שונה.... באינטרנט!? נו באמת.. חשבתי שהתבגרנו. טובנו.. יאללה בלאגן[:]

ODana

New member
להי-לי../images/Emo4.gif

גם אני חושבת כמו רוני - שבעצם את מחפשת חברות, רק לא כל כך יודעת איך להתקרב. אבל זאת לא הדרך, את סתם ושה בלגנים, וזה אפילו לא כזה מצחיק... אז אולי תגידי לנו מה את ב-א-מ-ת רוצה. אני מבטיחה לך שאת יכולה להופך לחלק אמיתי מהפורום

למעלה