אהלן בנות

אהלן בנות

איזה שבוע עבר עליי
התחלתי עם כאבי בטן נוראיים שהסתברו כדלקת ואני עדיין שותה אנטיביוטיקה, עוד לא עבר כאב אחד ונתפס לי כל הצד הימני של הגוף, הרגשתי כמו זקנה בת 90, לא הצלחתי לישון כמה לילות מהכאבים (עכשיו עדיין תפוס וכואב אבל פחות) האם המיועדת נורא דאגה (כמו אמא
) בקיצור אתמול ההורים המיועדים היו אצלי, כנראה לקראת סוף החודש תהיה החזרה נוספת (בתקווה) ובגלל שהאוטו שלי תקוע כבר קרוב לחודשיים, האב המיועד הצליח לסדר לי מוסך טוב ולא יקר (אוטוטו יוצאת לכיוון לפגוש אותו ולנסות לתקן תאוטו), מה אני אגיד לכם, אני מתה עליהם (מקווה שזה ימשיך ככה) ביום שני צילמו אותי לכתבה שתתפרסם עוד איזה שבועיים (ב"את"), ראיתי חלק מהתמונות ויצא פצצה (למרות שצולמתי מלא בסוף תהיה תמונה או מקסימום שתיים) הכתבה, כמעט כולה עוסקת בי ונגענו הרבה בנושא הפונדקאות, אחלה פרסומת לא? יאללה אני עפה לאמא שלי שתשמור על הילד ורצה למוסך להשתמע

מירבי*

New member
בוקר טוב פנינה יקרה../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב והדלקת עברה, לגבי השרירים התפוסים זו אחת מתופעות הלוואי של מזג האוויר ...אם לא שפעת אז שרירים תפוסים, שרק נהיה בריאים.. אני בטוחה שהכתבה תהיה נהדרת ותעלה את המודעות לפונדקאות, בקשר לתמונות אדבר איתך בטלפון. יום נפלא יקירה ואני מקווה שהאוטו שלך יסע בקרוב.

למעלה