אהלן בנות

יעל301

New member
אהלן בנות ../images/Emo5.gif

בוקר טוב אני אחרי שאיבה והבעיה היא שעדיין כואב לי עם דימום קל מאוד אפילו לא יכולה לקרוא לשזה דימום אבל כואבבבבבב לי בפעמים הקודמות לא היה ככה,יום למחרת קמתי כמו פנתרה קצת מפחדת אולי מישהי יודעת או חוותה?? אשמח לעזרתכן

יעל, בוקר טוב

אני יכולה לומר לך כי מניסיוני בשאיבה השנייה היו לי כאבי בטן חזקים מאוד, מאחר ושאבו לי יותר בייציות (15) והאחות אמרה לי לקחת אופטלגין בנוזל, וזה אכן הרגיע את הכאבים באופן משמעותי והדימום הפסיק אחרי כמה שעות. אולם במידה והכאבים ממשיכים והופכים לבלתי נסבלים את חייבת לגשת ליחידה בה את מטופלת על מנת לוודא שהכל בסדר. אפילו תרימי טלפון עכשיו ותתיעצי איתם, חבל שתסבלי סתם. תרגישי טוב, ובהצלחה

הוג

New member
אם זה כואב - ישר לבית חולים!!

פעם ראשונה לא כאב לי בכלל. בפעם השנייה נכנסתי להיפר בלי שידעתי את זה בכלל למרות ששתיתי המון. היו לי כאבים וגם כן התעקשתי להיות גיבורה לקחת אקמול וזהו. בסוף זה הגיע לשיזור שחלתי (סיבוב השחלות), בגלל שהן מוגדלות בגלל השאיבה, יש המון נוזל וזה פשוט כמו ציר שמסתובב סביב עצמו. אחסוך לך את התיאורים. אבל במקומך - ישר מונית ולמיון. שווה לבזבז שם חצי יום ולהיות בטוחה - מאשר להכנס לסיבוכים.

hagk

New member
גם לי היה

דימום וכאבים שתיתי הרבה ועבר אחרי יומיים אבל אני סוסה לא קטנה מציעה לך ללכת להיבדק שזה לא גירוי יתר

נטע3

New member
השאלה - כמה כואב? אם אלה כאבי דקירו

בשחלות הם אמורים לעבור אחרי יומיים בערך (לפחות כך זה אצלי) אבל אם הכאבים ממש חזקים תתקשרי לרופא. בהצלחה

יעל301

New member
../images/Emo140.gifתודה לכן..

אז שווחתי עם דר' לב רן ואמר שזה בגלל הדיקירות בשחלות,אין חום כך שאין דלקת או משהו נחתי -משהו שלא אופיני לי בדר"כ ומנסה כמה שיותר לשתות (אוףףףףף כל שניה פיפי) העיקר התקשרו מאסותא ואמרו שיש שבע הפריות (טפו טפו
) הכאב קצת פחת מקווה שמחר אני חוזרת לתיפקוד מלא יום רביעי ההחזרה אז תחזיקו לי אצבעות

יעל301

New member
סליחה על השגיאות שווחתי=שוחחתי

דיקירות=דקירות לא יודעת כנראה המים השפיעו עליי

נועם@בת

New member
7 |חמסות| בשבילך

סחטיין על היבול יעל. אם הכאב מחריף, או כואב מאוד- תפני לרופא או תתיצבי במיון. אם זה "סתם" כאב שאת לא רגילה אליו פשוט תקחי משככי כאבים, תרפי את הגוף וכמובן תשתי בלי הכרה (ותעברי לגור בשירותים
). מחממת גרון לקולולו. נועם

babywishing

New member
../images/Emo140.gif היי חמודה

אני שמחה לקרוא שאת כבר מרגישה יותר טוב
ועוד יותר שמחה על המספר הגבוה של ההפריות
,מתנה מדהימה לראש השנה
תנוחי היטב, תשתי הרבה הרבה הרבה
. מקווה שהיום את מרגישה ממש יותר טוב ובהצלחה מחר בהחזרה מחזיקה
חזק חזק בשתי ידיים חג שמח

shaygalli

New member
../images/Emo8.gif איזה כייף שיש הפריות

זה אחד הדברי הכי מרגיעים... שאת יודעת שיש לך עוברים. ושתהיה החזרה בע"ה ,שלא עברת את כל הכאב לחינם. בהצלחה גדולה!!!!
ושנה טובה

איזה יבול מכובד ../images/Emo8.gif

אני שמחה לראות כי את מרגישה יותר טוב. שיהיה לך בהצלחה מחר, אני תמיד הכי חייכנית ביום הזה, אי אפשר להוריד את החיוך מהפנים. ממחר את בהריון, את שומעת??

למעלה