אהלן בוקרטובבב

אהלן בוקרטובבב

אממת תגידו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו סרטונים של הסדרה של העתיד ושל העבר?

נצל"ש (ספוילר קישור)

אמממ...למי שיודע בלבד... אתם חושבים שאפשר לסמוך על מה שפורסם בדייסנטרל בקשר ל....(לא אומרת פה ספויילר...כנסו בקישור) אם זה נכון אז הופ בעצם.... מה דעתכם?

i love gina

New member
לא נראה לי... +עדכון עלילת הרוצח

איפה טוני, איפה רומן? הם לא כתובים והופ כן? אגב- זהו, מרלנה גם תפסה את שון....... או ככה לפחות היא חשבה...
אחרי שהיא שמעה שהוא מאמין שהיא הרוצחת היא הבינה שיש להפטר מהחבר של הבת שלה... היא גנבה ממנה את המפתחות לדירה שלו ופרצה לדירתו בלילה... לפני זה: שון במיטתו, קיבל נשיקה מג'ן (סייקו ג'ן טו בי קורקט...) והוא היה בטוח שזו בל, אבל כשפקח את עיניו, וראה שזו ג'ן, זו הספיקה להתחבא מתחת למיטה... שון הולך לדדי בו לקבל עיצה על בנות, וחוזר אחר כך הבייתה, כשפתאום רואים את מרלנה רוצחת את מי שיושן במיטתו של שון, כשממנה יוצא דם, והאדם בה צווח מכאבים... מסתבר שמרלנה תפסה את ג'ן!!! ג'ן הלכה לניקול ואמרה לה שהיא יודעת מי היא הרוצחת, ואז- מתעלפת... בינתיים מרלנה רואה את שון בדירה של בל ומזועזעת לגלות אותו, עדיין חי...

כתבת ../images/Emo58.gif בכותרת...../images/Emo12.gif

בקשר לעלילה... תארתי לי שזה מה שיהיה... אבל בקשר להופ... אני עדיין מנסה למצוא כל הוכחה שהיא לא..... ס פ ו י ל ר הקורבן האחרון של מרלנה!

soapsfan

New member
ספויילר

אם תסתכלי טוב כתוב שם שהופ הותקפה,היא לא קורבן. אגב,ג'ן לא יודעת מי הרוצח כי היא התעלפה או משהו..אני לא מבין איך היא הצליחה ללכת בכלל עד לאחוזה ולעלות למעלה,בלי שיהיו סימנידם בדרך לשם אבל..ככה זה בימ"ח

שלזי1

New member
אוווווווווולה../images/Emo58.gif

בדיוק כמו שביקשנו כל השבוע סוף סוף כל השבוע אמרנו מוות לג'ייסון וג'אן והנה ג'אן מתה אוווווווווווווווווווווווווווווולה אהה ושאלה: מתי ג'ייסון עזב את הסדרה ולמה?

שלזי1

New member
סליחה על הפעמיים

זה רשם לי תקלה אז רשמתי עוד פעם נדב: תמחוק אחד מהם

soapsfan

New member
אבל..ספויילר.

היא לא מתה,לרוע המזל ג'ייסון עזב מתישהו ב2001 נראה לי.לא ממש שמתי לב לסיבה מיוחדת שבגללה הוא עזב

שלזי1

New member
אוווווווווווווווווווווולה../images/Emo58.gif

כל השבוע ביקשנו וקיבלנו כל השבוע ביקשנו שג'ן וג'ייסון ימותו והנה ג'ן מתה אווווווווווווווווווווווווולה אהה ושאלה: מתי ג'ייסון עזב את התוכנית ולמה?

הולך להיות משעמם בשבוע הבא...../images/Emo3.gif

בו יופיע רק ביום שני וזהו! לא הוא ולא הופ עד השבוע אחרי! באסהההה....

i love gina

New member
זה מה שלא הבנתי גם... ספוילר

רואים את מרלנה דחפת דחפת את הסכין עשרות פעמים בגוף של "שון" ואחר כך ג'ן מצליחה ללכת, לא כל כך מדמדמת יחסית לאחת שכעת נדקרה עשרות פעמים, עולה לאמבטיה של ניקול, מבלי שאף אחד ישים לב לה, או לסרחון שפתאום צץ משום מקום? אגב- לא כתבתי ספוילר בכותרת, כתבתי: "לא נראה לי..." ועדכון לעלילה, מן הסתם זה ספוילר

למעלה