אהלן בגיניסט

שמוצקין

New member
אהלן בגיניסט

אני מוכרח להגיד:נורא מוזר לי הלינק הזה עים דודו טופז. את מי זה מעניין היום כשכל רגע יש פיגוע? אין לך איזה לינק להרים את המוראל? מה שאמור ללכד את הלכוד זה משפט של איזה שחצן מתנשא מלפני עשרים שנה (טוב סלבריטי אז מה)? מה עם העתיד בגיניסט מה עם העתיד? את העבר אנו מכירים כבר.

אותי זה מעניין....

אתה צודק שראוי לעדכן כמה לינקים, ואני בע"ה אעשה זאת. אבל את דבריו של טופז לא אוריד. למה? כי הם תמיד רלבנטיים. דבריו הם בסכ"ה סימבול ליחסו של השמאל לליכוד. מאז אמר אותם לא השתנה דבר. אין לי מושג היכן גדלת, אך אני עשיתי את מרבית חיי בסביבה שמאלני נטו, במיוחד ב-4 השנים האחרונות. לא עזרו לי כל הישגי בצבא ובלימודים, עבור השמאלנים שלא מכירים אותי נשארתי צ´חצ´ח ושין-גימל. איני מצליח כבר לספור את מס´ הפעמים בהם ניאלצתי לנופף בפניהם בתעודת הקצין שלי כדי להוכיח שלא הייתי שין-גימל, ולפחות פעם אחת גם זה לא עזר (אמרו לי שזייפתי אותה). ודרך אגב, שלא תחשוב שהביקורת שלי חד צדדית. יש לי כעס גדול על כך שחלקים נרחבים בליכוד אינם עושים הכל כדי לשבור את הדימוי הזה. לפיכך אני לקחתי את המטלה הזו על עצמי, ובכל פורום מפלגתי אני מטיף לעידוד המצוינות, דבר שלצערי לא עושה אף שר או חבר-כנסת של מפלגתנו (משאיר לך לחשוב לבד למה).

אל תדאג גם שרים וחכי"ים של מפלגות א

אחרות, לא מעודדים מצוימות, נאמנות, ושאר ערכים חשובים אחרים...

אבל המפלגה שלי זו הליכוד

עם כל הכבוד, לא מעניין אותי מה קורה במפלגות אחרות. אני מוטרד ממה שקורה אצלי, ומשתדל לשפוט את עצמי לפני שאני שופט אחרים. שמח לראות שאת כותבת כאן יותר.

אל תטמון את ראשך בחול../images/Emo36.gif../images/Emo104.gif

בגיניס יקר - אל תטמון את ראשך בחול. לצערנו יש לנו כמה "תת רמה", שמה שמעניין אותם זה אפילו לא הכיסא אלא רק הכבוד - שאודותם הוא מאוד מפוקפק. תל חי

לא רק שאיני טומן....

אלא שלעיתים יש שטוענים שאני מגזים בביקורת שלי על הנעשה היום. לא שאלתי אותך: מה דעתך על מנהל לשכת הליכוד בדרום שבעברו 9 הרשעות, מהן 4 על עבירות מין בילדות בנות 13?

מנהל לשכת רה"מ בדרום,

אני מבקש!

לא חביבי, שנינו טעינו

בגךלל ההרשעות הוא נפסל לתפקיד יו"ר הלישכה בדרום, ובמקום זאת מונה לתפקיד "רכז הליכוד בדרום". אילו הייתי האב של אחת מהבנות שפגע בהן מינית- אני מקווה שהיה לי האומץ להפוך אותו ליו"ר פורום המסורסים בליכוד.

ועוד דבר...../images/Emo104.gif

לדעתי צריכה להתווסף לפורום הזה מטרה נוספת, שתירשם במטרות הפורום: "לעצב, לחנך ולהכין את הדור הבא של חברי הליכוד וראשיו על פי ערכי הליכוד כפי שנקבעו עם הקמתו, וכפי שיושמו ע"י מנהיגו הראשון מנחם בגין" כך נמנע מאנשים כגון זה להשיג כוח ושררה, וכך נעצב אנו את עתיד המפלגה. אני נשמע נאיבי? אולי בגלל שאני כזה. צריך להיות נאיבי כדי לחלום.

להוקיע ולהחרים אותו

זה מביש, נמבזה ומשפיל. אבל הוא תומך באריק שרון אז הכל מותר!!!. אני מתבייש ובקול רם

למעלה