אהלן ! בבקשה תכנסו....

hhh האחת

New member
היייי!! לא הייתי פה איזה שבוע..

שבוע ארוך וקשה היה לי, וכמעט לא יצא לי להיכנס, רק קצת לקרוא... בכל אופן עדיין לא הספקתי לתקן בנצרת על מה שמלח הארץ כתבה לי, אבל ביקרתי בנצרת בעוד אתר והייתי רוצה שתקראו ותגידו לי אם התוכן בסדר ואם יש לכם אולי משהו להוסיף.... אשמח לכל תיקון והצעה !! ותמיד אשמח לקבל חומר שמטיפים ואנשי דת כתבו על המקום ומקומות אחרים רלוונטיים מעבר למה שיש בספרי ההיסטוריה והברית החדשה. הנה הלינק....אגב היה קשה מאוד להגיע לאתר שם בנצרת.... http://www.biblewalks.com/sites/JesusTable.html יום טוב - רותם....

salt of earth

New member
לא קל להיכנס לשם..

לפי ידיעתי הכנסייה סגורה רוב הזמן, וצריך לבקש את המפתח או מהנזירים הפרנסיסקאנים או ממשפחה שמחזיקה במפתח. המידע כתוב בצורה נכונה, ישנן שתי דרכים להגיע לכנסייה: הראשונה מהשוק איך שתיארת והשנייה מהכניסה לשוק בדרך של מנזר הכרמיליתיים. המנזה כריסטי היא צמודה לכנסייה המרונית, והשכונה שם נקראת "חארת אל נבעה" נ.ב- צירפתי לך תמונה ישנה של הכנסייה מבפנים- אבל אני לא בטוחה באיזה שנה היא צולמה בדיוק.

hhh האחת

New member
תודה ! ו...

הדרך השנייה שציינת להיכנס אז היא יותר פשוטה? כי לנו היו לא מעט תלאות בדרך... נסענו באוטו הכי רחוק שאפשר להיכנס בשביל- ולא היה לנו איפה לעשות רוורס(מה שדיי הקשה על היציאה) על ידי הנחיה של אנשים ואחר כך בסימטא קיבלנו את המפתח ממשפחת דניאל. גם לא היה שילוט, שזה חבל...קשה קצת להסביר לתיירים באתר שלי איך להגיע במדוייק. אפשר להשתמש בתמונה לאתר? ואת יודעת בערך מאיזו תקופה התמונה? ושוב פעם- ת ו ד ה

hhh האחת

New member
אהלן ! בבקשה תכנסו....

כהמשך לפיתוח האתר שלי, החלטנו בכדי למשוך אנשים צעירים לארץ ובכלל למקומות הקדושים (דגש על הנצרות, אבל גם מקומות קדושים ליהדות), לפתוח באתר פינה חדשה בשם- BiblewalksExtreme אשר תהיה מוקדשת כולה למסלולי טיולים של אופניים\טרקטרונים וג'יפים (עם דירוגים לפי קושי זמן וכו) אשר יורכבו על פי דרכים קדומות ובעקבות דמויות מהברית החדשה וכו...אני מקווה למשוך ככה יותר אנשים צעירים לאתר ואולי אפילו לביקור בארץ. התחלנו בהרכבת מסלולי אופניים בצפון, ואשמח לרעיונות שונים למסלולי רכיבה שעוברים דרך מקומות קדושים או על פי דרכים קדומות וכו...לדוגמא: מסלול בעקבות הצלבנים, אספסיינוס וכו.. אז בהחלט אשמח לקבל רעיונות למסלולים שהייתם רוצים לעשות או בכלל מה שעולה על רוחכם . אשמח לקבל תשובות ממכם.... אני מצרפת לינק לדף הראשוני (מאוד ראשוני-סקיצה כרגע), של דף הפתיחה של הפינה...כמובן שבהמשך יוכנס מידע, פינות ואף יכתוב לי מדריך רכיבה של אופניים שבעזרתו נפרסם את המסלולים ונכשיר אותם לרכיבה בשטח. http://www.biblewalks.com/info/extreme.html המשך יום נעים לכולם !! רותם (:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיפה מיכאל כשצריכים אותו?../images/Emo9.gif

הרי רצית לארגן לנו טיול.. הנה קבל במה
!

hhh האחת

New member
סליחה על השאלה

אבל מי זה מיכאל? תחת איזה כינוי....? אני מאוווד אשמח אם נארגן מתישהו טיול שכזה על פי אחד המסלולים שנרכיב... זה רעיון מקסים. וזה בעצם כל הרעיון למשוך נוצרים, פאן קצת שונה לראות את ארץ הקודש...

michaeld1

New member
שלום האחת.. כאן מיכאל

אני מיכאל. מה שלומך? אני מוכן ואשמח לארגון/השתתפות בכל מסלול טיול בארץ (במיוחד נוצרי). בזמנו דיברנו, כאן בפורום, על ארגון טיול במנזרי מדבר יהודה. מה דעתך? או שנתחיל בגליל. גליל האומות?

hhh האחת

New member
נעים מאוד !!!! ../images/Emo140.gif

שמי רותם-נעים מאוד...אני דיי חדשה פה.. וואו מצויין, איזה כיף שיש כזו התנדבות ועזרה פה ! המסלול בין היתר במטרה להיכנס לאתר שלי, לפינה החדשה כפי שציינתי...וכמובן שחייבים גם לנסות אותו קודם, אז מאוד אשמח גם לארגן טיול כזה לפורום ולכל מי שירצה ואף יש לי מדריך אופניים ששותף לכתיבת המסלולים ויעביר גם אותם(בן אדם מאוד נחמד עם הרבה ידע). מדבר יהודה נשמע מעניין וזה באמת איזור בארץ שעדיין לא הספקתי לסקר לאתר, אך ניראה לי שעדיף להתחיל מהצפון או המרכז כי זה בהחלט יותר קרוב לכל חברי הפורום..למרות שבמרכז אין כל כך משהו... הגליל מקסים בתקופה הזו !! מה אתה מציע??

michaeld1

New member
היי רותם

נראה לי כדאי להתחיל במסלול טיול סביב הכנרת, כפר נחום, וכורזים. איזור נוצרי מאוד עשיר. ומזג אוויר מקסים בתקופה זו. דעתך?

hhh האחת

New member
קלעת בול !

לגמריי מה שחשבתי ומה שהמדריך רכיבה אף המליץ להתחיל..יש שם מספר מסלולים שאפשר להרכיב מקל לדרגת קושי קשה יותר... איזור משגע, בייחוד עכשיו... אפשר לארגן אולי משהו בסביבות פסח, אם לכולם יש פה חופש ואם זה נוח להם...

michaeld1

New member
וברגע הנכון המנהלת עושה סדר !! ../images/Emo8.gif

מבהירה מי בעל הבית כאן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאלעאפו!../images/Emo20.gif

בעל הבית הוא יסוע..
אנו הזמנו אותו לביתינו הצנוע פה וכעת הבית שלו ואני הבנים הנאמנים
כולנו פה שווים, רק שאני זו שצריכה לעשות סדר
זה בסדר..מקבלת את הפקיד באהבה רבה

למעלה