אהלן אנשים

NoKiA2003

New member
אהלן אנשים

אני מחפש בוטלג אלקטרו שרץ במודעון המרפאה בת"א מדובר על גרסת דאנס דרים אלקטרונית כמעט אינסטרומנטלית, מהממת... יש למישהו מושג על מה אני מדבר? תודה

MushrooMush

New member
אההההה בטח

לא סתם שיר בוטלג אלקטרו דאנס דרים אלקטרונית כמעט אינסטרומנטלית!!!!!!!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע תנו ליצחוק עוד קמת אנשים ניהיוו חולי נפש!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MushrooMush

New member
להגיד את מה???

אני עונה להם תשובות [ןהם די חכמות לעומת השאלות!!

MushrooMush

New member
חחחחח אתה הבנת מה הוא רוצה???

אני מחפש בוטלג אלקטרו שרץ במודעון המרפאה בת"א מדובר על גרסת דאנס דרים אלקטרונית כמעט אינסטרומנטלית, מהממת... יש למישהו מושג על מה אני מדבר? זה היה המתומטם בשאלה [ ודווקא התודה די בסדר.....

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

אוקיי הסבר כמה מושגים.. בוטלג = הקלטה לא רשמית.. אלקטרו = מן הסתם אלקטרוני דאנס = ז'אנר מוזיקלי, דרים זה אולי סוג של זה, אישית אני לא יודע. אינסטרומנטלי = instrument זה כלי, אינסטרומנטלי זה אומר ללא מילים - רק מוזיקה.

NoKiA2003

New member
מצאתי!!!

מדובר על רימיקס של Francois Kevorkian מסינגל פרומו שיצא בארה"ב בינואר 2006 יש אותו אולי למישהו בMP3? הורדתי אותו באימיול אבל הוא קצת קופץ
משהו לא היה בסדר בשאלה המקורית שלי? אני שומע אותו שם (במרפאה) כבר חודש ורק השבוע שאלתי את הדיג'י

NoKiA2003

New member
כן, אה? ../images/Emo8.gif

זה כי השארתי את האימיול פתוח והוא הטריד לי מלא גרסאות של השיר ואני מה זה בהתלהבות שמצאתי את זה, הדיג'י אמר לי שהוא השמיע את מתקליט ושאני לא אמצא את זה וכל הסופ"ש אני שומע עופר ניסים ורק עכשיו התפניתי לרימיקס הזה, מישהו מכיר אותו?

MushrooMush

New member
../images/Emo8.gifחחחחחחחחחחחחחח

כלום כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה