לא סתם שיר בוטלג אלקטרו דאנס דרים אלקטרונית כמעט אינסטרומנטלית!!!!!!!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע תנו ליצחוק עוד קמת אנשים ניהיוו חולי נפש!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מחפש בוטלג אלקטרו שרץ במודעון המרפאה בת"א מדובר על גרסת דאנס דרים אלקטרונית כמעט אינסטרומנטלית, מהממת... יש למישהו מושג על מה אני מדבר? זה היה המתומטם בשאלה [ ודווקא התודה די בסדר.....
אוקיי הסבר כמה מושגים.. בוטלג = הקלטה לא רשמית.. אלקטרו = מן הסתם אלקטרוני דאנס = ז'אנר מוזיקלי, דרים זה אולי סוג של זה, אישית אני לא יודע. אינסטרומנטלי = instrument זה כלי, אינסטרומנטלי זה אומר ללא מילים - רק מוזיקה.
זה כי השארתי את האימיול פתוח והוא הטריד לי מלא גרסאות של השיר ואני מה זה בהתלהבות שמצאתי את זה, הדיג'י אמר לי שהוא השמיע את מתקליט ושאני לא אמצא את זה וכל הסופ"ש אני שומע עופר ניסים ורק עכשיו התפניתי לרימיקס הזה, מישהו מכיר אותו?