אהלן אנשים

הוד11

New member
אהלן אנשים

קודם כל אני מאוד מצטער שלא הייתי בפורום בימים האחרונים, פשוט אין לי כרגע הרבה גישה למחשבים פה בירושלים אז שיש לי אני נכנס וישר מסתכל בפורום. אני מאוד מאוד שמחתי לראות שהפורום מסתדר בלעדי ואתם מפגיזים בהודעות ומפגינים נוכחות קבלו ח"ח
. התרומה שלכם לפורום היא גדולה ואני מצאוד מעריך את זה. עכשיו דבר שהפריע לי היה השרשור בנוגע לנטיותיו המיניות של ארדי וודר. זה הוא שרשור רכילותי מהסוג הגרוע שלא תורם ולו במאומה לפורום, להפך הוא יוצר וויכוחים מיותרים. אני לא אמחק את השרשור כי הוא כבר נגמר ונדחק לתחתית הדף אבל אני מבקש להימנהע משרשורים כאלו בעתיד שעוסקים בעניינים מאוד פרטיים של חברי הלהקה. חוץ מזה אני גאה בכם, מעט יותר מחודש עבר מאז פתיחת הפורום והצלחתם ליצור פורום חי תוסס ומגובש יחסית שלא מבייש להקה גדולה כמו פרל ג'אם. אז חבר'ה אני ישתדל להיכנס לפורום בהזדמנות הבאה שתיהיה לי ואני מקווה כבר שתיגמר המלחמה ואני יוכל לחזור הביתה. עד אז תחזיקו את הפורום ותפתחו בו דיונים מעניינים שקשורים ללהקה המדהימה שהפורום עוסק בה. שלכם מירושלים הוד

nothingman1

New member
שמח שחזרת, איש!

אבל להגנת השירשור ה"רכילותי" אני חייב לומר שזה היה כדי להחיות את הפורום שנהיה די משעמם ושתוך יומיים כתבתי הודעה שהכל היה בצחוק, כנראה שלא קראת אותה!

למעלה