אהלן אנשים!!

זומבי19

New member
אהלן אנשים!!

ממממממצב....... וואלה אני ממש אשמח לקבל קצת המלצות לטראנס פיני איכותי... תודה מראש! בום...

psychopsy

New member
איך קוראים לטראק של טקסס שיש...

קולות של אייייייייייייי אווווווווווווווווו??

Kaya00

New member
זה לא ממש עוזר

אפשר למצוא בכל טראק שלהם אייייי אוווווווו אבל הראשון שעולה לי לראש זה HECTOR SECTOR אולי זה?

psychopsy

New member
יש ממש קאבוי כזה שעושה

איייייייייייייי אווווווווווווווווו ודהירות של סוסים ואז מתחיל הטראק

Art0m

New member
או שאתה בכלל מתכוון ל

Ticon - Bonanza דהירות סוסים עם ויייייי האווווו

זומבי19

New member
וחוצמזה?

אמנם אני קצת חדש בתחום אבל שמעתי את טקסס פאגוט במסיבה בניצנים לפני איזה חודש ואנשים אמרו לי שפעם המוסיקה שלו הייתה הרבה יותר טובה... וזה לא שלא נהנתי...היה בנזונה...הבנאדם ניגן 8 שעות רצוף!! אבל פשוט יצא לי לשמוע פה ושם פיני יותר "פיני"!! יותר שורט!! יותר פצצות למוח!! אז מישו יודע? אולי משהו יותר מחתרתי?.... תודה אנשים!

האמת לא ממש יצא לך לשמוע

טקסס באותה מסיבה, מהסיבה הפשוטה שטימו פשוט לא ניגן שם יותר מדי קטעים של טקסס, אלא יותר של פליינג סקורפיונס, ועוד כל מני הרכבים אחרים שלו (אין לי כוח לאנגלית, מצטער..) בעקרון אם אתה מחפש פיני שורט ביותר אז המלצה חמה- the nam shub of enki-ROLF מעבר לשירטות, זה כבר חריטות עמוקותתתתתתתתתתתתתתתתת

Kaya00

New member
אחת המסיבות היתה בניצנים!

טימו רצח את כולנו שם איזה סט איזה טימו ! ולא הבנתי מה הבעיה עם טקסס? אחלה הרכב לדעתי .. (אם לא הטוב ביותר) למעשה הם עיצבו את פניה של הסצנה הפינית. salakavala haltya kiwa sattel battle mandalavandalz Flying Scorpions squaremeat luomuhappo אחח :))))))))))))) *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- 5meo - geo Tiptip Exuus אזזז מתי טסים לפינלנד? בום :)

חופשי אחת המסיבות הרצחניות

שיצא לי להיות. ואין שום דבר רע בטקסס, לא אמרתי את זה. טקסס זה אחד ההרכבים היותר אהובים עליי. חוץ מזה אחרי הבום אני שוקל מאוד ברצינות למצוא לי איזה פסטיבל בפינלנד ולהישרטטטטטטטטטטטטטטטטט שם למוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה