אהלן אנשים,

אהלן אנשים,

אתם מכירים את זה שאתם מביאים את כל הלב והנשמה למען חבר טוב ? אתם מכירים את זה שאיך שלא תיראו ולא משנה מה תעשו במראה החיצוני שלכם, תמיד תישארו רק "הנשמה" של החברה ? אתם מכירים את זה שתביאו את עצמכם 100% למען חבר,אבל הוא תמיד יעדיף את החבר המניאק ? אתם מכירים את זה שרואים אותכם בסופו של דבר כממחטה? השאלה פה , איך להיות מניאק ? ומי שמכיר את כל מה שציינתי יודע שלנו הכי קשה להיות מניאקים! שיהיה לכולם שבוע טוב!

didi206

New member
מכירה יותר מדי טוב..

האם את באמת רוצה להיות מניאקית? אני חושבת שאי אפשר ללמוד להיות מניאק! אנשים הם מניאקים ורעים מטבעם. אל תנסי לשנות את עצמך ולהיות רעה, כנראה שזה לא באופי שלך. בסופו של דבר המניאקים האלה מקבלים את שלהם, גלגל מסתובב. את תיהי מי שאת, אל תשתני ובטח ובטח לא בשביל להיות "מניאקית". החוכמה במצבים כמו שתיארת היא לחסן את עצמך, ללמוד מטעויות. לא לתת לאנשים לדרוך עלייך ולנצל אותך. אין היום הרבה אנשים טובים, חבל להפסיד עוד אחת לטובת המניאקים

את צודקת במאה אחוז

אדם צריך להיות שלם עם עצמו ועם מעשיו אפילו שהוא רואה שאחרים יוצאים נשכרים מהתנהגותם הנלוזה. בסופו של דבר השכר על יושר גדול יותר והוא מגיע בצורה של תחושת שלמות פנימית.

לבדמ

New member
מכירה - סיפור חיי

לפעמים מגיע השלב שבו אני אומרת אני לא אהיה מניאקית אבל אני לא אהיה יותר טובה ולא יעבור בשתיקה על הפגיעה. העניין הוא שאני חלשה מדי ולא יודעת איך לעמוד על שלי, ובמקום זאת אני נפגעת ובמצב רוח רע , וה"מאניקים" במקום לבקש סליחה יידעו תמיד , ע"י דיאלוג נכון (מלא בביטחון) להפוך את הקערה על פיה ולגרום לי להרגיש רע. נכנסתי לכאן בעקבות אכזבה שאני חשה ומה שכתבת כאן, ממחיש את הרגשתי יותר מכל. אני נותנת מעצמי תמיד וזוכה ליחס התנשאותי ומזלזל ,וההתנשות והזלזול הופכים לחביבות ונחמדות בעת שצריכים ממני דבר מה.

alba19

New member
בטח קרה

יש אנשים מניאקים וככה הם אין מה לעשות... כנראה שיש בהם משהו שמושך אליהם אנשים ולמרות שניתן את הנשמה והכל מכל הלב לחבר הוא יעדדיף את החבר המניאק..... ואין מה לעשות אי אפשר להגיד מעכשיו אני מניאק פשוט אי אפשר... אנחנו לא מניאקים וזהו ותמיד יש את החבר שנשאר איתך.. דרך אגב אני חדש פה....

למעלה