אהלן אנשים...

hillaaa

New member
אהלן אנשים...

מה קורה אנשים? אני די חדשה.. לא יוצא לי להכנס לכאן הרבה אבל מקווה שיצא יותר! מה שרציתי להגיד זה שב28.11.04 ירמי קפלן בא להופיע בבית ספר שלי ולי סידרו להכנס אליו מאחורי הקלעים!! חלום!!

שלמונזה

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

חוץ מזה ואוו באמת חלום, תהני ותצלמי את ירמי ותבואי עם חוויות לפורום!

hillaaa

New member
עושים אצלנו יום נהיגה

החליטו שעושים איזה יום נהיגה... זה משהו בכל התיכונים בארץ ונתנו לנו רשימה של אומנים שנבחר מי אנחנו רוצים שיבוא להופיע וירמי נבחר... איזה כייף! אני מאוד מקווה שהמצלמה שלי תעבוד..אם כן אני יבוא וישים פה תמונות...

שלמונזה

New member
יאאאא איזה כיף לך ../images/Emo168.gif

אני מכירה בנות שהיו מתות שבבי"ס שלהם ירמי יופיע ובמקום זה מביאים לה אומנים מרגיזים אחרים [האממ הכוונה בבנות זה לבת אחת שמשגעת אותו במסנג'ר אבל מילא...
]

שלמונזה

New member
איי ../images/Emo93.gif איזה התפקששות ../images/Emo168.gif

הכוונה משגעת אותי כמובן!!!!

r e u t 123

New member
האמ האמ

יש מצב שגם הוא יופיע אצלינו, אבל העניין הוא שאף אחד לא רוצה אותו חוץ ממני
ומהה לעשות ששנה שעברה רון שובל הופיע בבית ספר וזה עשה לי טראומה!

r e u t 123

New member
נמממ

לא בדיוק הציעו לנו... הפורום השכבתי מחליט וחברה שלי בפורום השכבתי והיא אמרה לי שהיא ראתה את ירמי קפלן, מוניקה סקס.. והיה כתוב שם גם שרית חדד

hillaaa

New member
חחח את במצב טוב..

לנו הציעו את ירמי קפלן, שייגעצ, חמי רודנר, אבי מסיקה, כלא 6, רוני סופרסטאר, ג'ולייטה,הבליינים וזהו נראה לי... איך ירמי יצא אין לי מושג!! הייתי בטוחה שהוא לא יזכה כי 80% מהשכבה שלי זה תימנים ערסים ששומעים רק אבי מסיקה וכאלה ובסוף ירמי זכה ובצדק!

hillaaa

New member
אני מראש העין...

כעיקרון אמרו לי שזה בכל התיכונים בארץ... אני מקווה שזה ככה באמת... ויש מצב שהוא יהיה בעוד תיכונים כי זו בסה"כ הופעה של 40 דקות ככה לא יותר

N o l o g o

New member
זה גם משהו..

לנו בכיתה י היה לנו יום התלמיד והביאו לנו את סאבלימינאל (שהיה הכי הכי אז..) וזהו לא פינקו אותנו עוד..:(

sunshine333

New member
מה?!?!?!

גם אני מראש העין, ואני מנחשת שאנחנו גם באותו בצפר... אבל את בטוחה שירמי נבחר??? יענו מי אמר לך את זה??? הייתי בטוחה שיביאו את מסיקה או מישהו מהחבורה שלו. אם ירמי יבוא אני אהיה מאושרת!!

למעלה