אהלן אנשים חזרתי לפני כמה שעות מפריז קניתי גיטרה ראיתי את ג´ים מוריסון (הקבר, הקבר) זהו ביי ביינתים
P Papito New member 23/8/02 #1 אהלן אנשים חזרתי לפני כמה שעות מפריז קניתי גיטרה ראיתי את ג´ים מוריסון (הקבר, הקבר) זהו ביי ביינתים
נ נופר היחידה New member 23/8/02 #2 וואו! ../images/Emo12.gif איזה כיף כיף כיף לך !! גם אני רוצה..................
D dickies girl New member 23/8/02 #3 יוווו איפה הקבר של ג´ים מוריסון נמצא???? כי גם אני הייתי בפריז לא מזמן וחבל שלא ידעתי שהוא קבור שם...
יוווו איפה הקבר של ג´ים מוריסון נמצא???? כי גם אני הייתי בפריז לא מזמן וחבל שלא ידעתי שהוא קבור שם...
א איגי דיין New member 24/8/02 #6 ברוך השב אחי... ../images/Emo104.gif איך היה אצל ג´ים? משהו מרגש...?
P Papito New member 25/8/02 #7 אוקיי הקבר של ג´ים נמצא בבית הקברות פר לשז קניתי 2 חולצות שלו לקח לי שעה בערך למצוא את הקבר הנחתי סיגריה על הקבר (זה מנהג) ואני ינסה למצוא תמונה של הגיטרה זוהי פנדר מוסטנג למי שמכיר
אוקיי הקבר של ג´ים נמצא בבית הקברות פר לשז קניתי 2 חולצות שלו לקח לי שעה בערך למצוא את הקבר הנחתי סיגריה על הקבר (זה מנהג) ואני ינסה למצוא תמונה של הגיטרה זוהי פנדר מוסטנג למי שמכיר