אהלן אנשים

Skate is Back

New member
אהלן אנשים

לדעתי משינה היא אחת מלהקות הרוק הטובות שהיו כאן, ומאז שהיא ואיפה הילד התפרקו,הרוק הישראלי הוא דבר מת. רציתי לשאול אותכם גם שאלה:מישהו יודע אם השיר "דני" נכתב על מישהו אמיתי? ואם כן,מי זה?

כן, זה מישהו אמיתי

היי. אני חושבת שיש לי בבית את הכתבה המלאה עליו. זה מישהו שהיה חבר של יובל ועכשיו הוא בבית סוהר (נרא לי שעדיין הוא כלוא). אני אבדוק אם יש לי את הכתבה ואם כן אני אכתוב לך על זה.

דני...

דני זה מישהו אמיתי. המקרה קרה בשנת 1990, אז הוא נתפס עם 20 ק"ג סמים בשדה תעופה בצרפת. המשפט התנהל על ידי שופט - חוקר (ככה זה מקובל שם) ונמשך שנתיים. דני נמצא אשם ונידון ל 5 שנות מאסר. עוד באותו יום התביעה ערערה על קלות העונש והוא קיבל שנתיים נוספות. הכתבה התפרסמה בשנת 1996 ואני מניחה שעכשיו הוא כבר משוחרר. הוא היה חבר של יובל ושלומי והם היו גולשים יחד בחופי קאנטרי והילטון בת"א. כששלומי ביקש ממנו רשות לכתוב את השיר הוא קרן מאושר ואמא שלו גם מאוד אהבה את השיר. הוא מספר שבכלא זה ההימנון שלו, שזה נותן לו מין גאוות יחידה כזאת. הוא גם סיפר שכשהוא שמע את השיר פעם ראשונה הוא בכה...

משינה

אין לי מושג עם השיר דני נכתב על מישהו אבל באמת מאז משינה אין להקות טובות למרות שלא הייתי חי אז אני שמעתי כמעט את כל שירי משינה ואין יותר טובים מהם הם הוציאו הרבה דיסקים לעומת מוניקה סקס והם גם הרבה יותר טובים והם לא איחדו אחרי 6 שנים את הלהקה לדיסק שני מלמשינה היו כ-10 דיסקים ב-11-12 שנים לעומת 2ב-7 שנים של מוניקה סקס זה ההבדל בין פעם להיום היום להקות טובות כמו מוניקה סקס שיש להם הרבה שירים טובים אבל הם לא כמו משינה נוסעים לחו"ל ומופיעים בנפרד אחר כך חלק מהם אנשים ממשינה התחילו להופיע בנפרד רק אחרי 11-12 שנים זה ההבדל וגם הם לא תסו להופיע בחו"ל הם רק רצו לשמח את המדינה שלנו

למעלה