אהלן אנשים P:

Flight Freak

New member
אהלן אנשים P:

שאלה קטנה.. מצאתי בבית דיסק של oasis עכשיו על הדיסק רשום כמה דברים: Complete Singles Collection definitely maybe זה על האריזה ועל הדיסק רשום: Complete Singles Collection (What's the Story) Morning Glory? ולא מצאתי את זה ברשימת דיסקים שלהם, אז מה נסגר עם הדיסק הזה? כלומר הוא אחלה דיסק, ובד"כ לא כזה היה משנה לי פשוט זה קצת מוזר o_O אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על השאלות שלי

sok777

New member
ממ נראה לי מוזר..

בטח יש לך גם את definitely maybe וגם את What's the Story ופשוט החלפת בין הדיסקים ובין האריזות.. יעני שמת דיסק של אחד באריזה של השני וההפך.

Flight Freak

New member
לאלא

כי עובדה שעל העטיפה עצמה כתובים שני דברים. וגם אם החלפתי, אין שום דיסק\ עטיפה של דיסק שרשומים בהם אחד מן השניים

sok777

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הבנתי:\ תסביר שוב

Flight Freak

New member
שידור חוזר

אז ככה יש לי דיסק. יש לדיסק עטיפה. על העטיפה כתוב- Complete Singles Collection definitely maybe ובתוך העטיפה, את יודעת איפה שבד"כ יש דיסק והכל רשום את הבא: Complete Singles Collection (What's the Story) Morning Glory? עכשיו תקראי לי משוגעת ותהפכי אותי לצנצנת אבל בד"כ מה בתוך העטיפה יש דיסק. והדיסק והעטיפה בד"כ רשום עליהם את אותו הדבר.. ואמ, במקרה שלי זה לא. ולא התבלבלתי. מאה אחוז והדיסק המתוסבך הזה לא מופיע בשום רשימת דיסקים. אז WTF נסגר פה?

sok777

New member
קודם כל, אני בן

ובואי נראה אם הבנתי נכון. מחוץ לעטיפה כתוב לך משהו אחד ובעטיפה מבפנים משהו אחר? ומה על הדיסק? את מה שבחוץ?

Flight Freak

New member
סליחה על הבלבול

לא שומר לי טינה נכון?
וכן, צדקת. על העיטפה כתוב משהו אחד + שם של אלבום שלהם. על הדיסק כתוב משהו שעל העטיפה+ שם של אלבום אחר שלהם. (לא אותו זה שרשום על העטיפה)

אני חושבת שאני מכירה את הדיסק הזה

יש בפרונט תמונה של נואל עם גיטרה אקוסטית וחולצה משובצת- אם כן, זה מה שאני חושבת שזה... וזה סתם אוסף של שירים של אואזיס כולל כמה סינגלים...

למעלה