אהלן אנשים!!

A M R

New member
אהלן אנשים!! ../images/Emo24.gif

מה קורה? אני חדשה כאן, ואני בדיוק כמוגם מכורה למשחק החיים אבל יש לי בעיה קלה... בתחילת חודש אפריל אני טסתי לאוסטרליה ו... אני בטוחה שהפסדתי ממש הרבה, אז אתם יכולים בבקשה לספר לי את הדברים החשובים שקרו? הבנתי שאיזה כצנלסון נכנס לתמונה.. מי זה? ומה קורה עם ירון ויעל וארז וליה וריקי וקובי וכווווווולם!!! תודה רבה רבה מראש
ספיר

../images/Emo142.gifברוכה הבאה, והנה תקציר../images/Emo26.gif

קודם כל, תהני בפורום
. יש פה אנשים ממש מקסימים ואני בטוחה שתהני. אז ברוכה הבאה
והתקציר: אז ככה...
ירון - ארז שחשק בתפקיד רומיאו במשך כל הזמן יחד עם נירה שמו לירון שמים בתיק ובקפה
וכשירון היה מסומם בחזרה קראו למשטרה. עצרו אותו כי גם מצאו לו כמות מאוד גדולה של סמים בתוך התיק. במשטרה החוקר היה בעצם דורון מ"לחיי האהבה" וקוראים לו כצנלסון. המניע של נירה לכל זה היה שמישל סיפרה לה שירון הוא הבן של שאול ושהוא וליה מתאהבים
והם אחים... לכן הן החליטו למנוע מזה לקרות בכל דרך. נירה עשתה את הצעד הזה אבל לא אמרה על כך למישל.
רותם-רם-זיו-שירן - שירן עברה לגור עם זיו
והיא שתלטנית ומחליטה לו הכל וזה.. היא אסרה עליו לדבר עם רותם אבל הם בכל זאת מדברים, והיא גם ראתה אותם מתחבקים. ארז איים על זיו שלא ייפגע בשירן ואז החליט ששירן חוזרת הבייתה.
יעל התקבלה לשחק באיזה סרט.
ריקי וקובי ביחד. ליה תפסה אותם ובכתה. גנגנה מטריד את ריקי ומביא לה מתנות ומסרב לעזוב אותה בשקט. זהו... יש שאלות

../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo34.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

תהני פה
אני תמר בת 13.....

shiran™

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

אני בטוחה שאת תהני פה
כבר סיפרת על עצמך
- אם לא - ספרי
התמכרות נעימה

A M R

New member
תודה רבה לכוולם../images/Emo9.gif

וואו וואו כמה בלאגנים... איייכס אני פשוט שונאת את ארזזזזזז רק עוד שאלה אחת אם אפשר.. מה עם מישל? היא כבר דיברה עם שאול? טענקס. ספיר נ.ב באמת לא הצגתי את עצמי מצטערת!!! אני בת 14 וחצי מהמרכז ו.. אם תרצו לדעת עוד רק תשאלו, אין בעיות

../images/Emo142.gif מישל עדיין לא דיברה עם שאול

ועלאדבר - אני מקווה שהתקציר שלי היה מספיק ברור... תהני בפורום

keds

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif|כוכב|

למעלה