אהלן אנשים

madrigal

New member
מזל טוב!!!! אח שלי שיהיה בהצלחה

אינשאללה שהפורום הזה יקדם להקות ישראליות אלטרנטיביות עם עתיד ויבנה להם קהל יעד קבוע. כי כמו שאנחנו יודעים שאם נקשיב לקוטנר כל יום בין 2 ל 3 בגלי צה´ל (שמתיימר לקדם מוזיקה ישראלית) לא נגיע לשום מקום. אז בשביל זה יש לנו אותך! שקר החן שיהיה בהצלחה, ואני כאן לעזור ככל האפשר.

GUIDANCE

New member
וואלה סער...

כל מילה שלך פרח... ולא סתם פרח, חמניה! מלאה בחוכמה

../images/Emo6.gifמזל טוב אחי

יופי חן...אני באמת שמח בשבילך. מקווה שהפורום הזה יעשה חייל ויהפך לפורום מאוד מצליח.

שקר החן

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

תודה רבה על לאחי היקר על התמיכה
מוסיקה זורמת אצלינו בעורקים, אנחנו נושמים אותה יום יום

ב ה צ ל ח ה

חנצ, הרבה הצלחה לך ולכולם בפורום החדש מתוך הכרות יש הרבה להקות צעירות שיש להן המון מה להציע ואין להן למי אז זו יופי של במה ואני בטוחה שיהיו הרבה שינצלו אותה

שקר החן

New member
../images/Emo45.gifתודה

תודה רבה לכל התומכים והפונים. אני מקווה שתיהנו מזה בדיוק כמוני. שלכם, חן.

שקר החן

New member
תודה

תודה לך וברוך הבא, אני מקווה שימצא חן בעיניך הפורום שלך, שקר החן.

xero1

New member
מזל טוב!!

:) אני מאיזו להקה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מזיכרון, שמנגנים איזה פאנק-רוק או לא יודע מה.. אין לנו מספיק שירים בשביל לקבוע איזה סגנון אנחנו עוד. אגב, קוראים ללהקה the outcast או משהו. אני אהיה עוד בפורום הזה, בה ביי

gvn2fly

New member
בהצלחה

לשקר החן, בהצלחה עם הפורום הכי מדובר בעת האחרונה! הלוואי שיהפוך למרכז תקשורת בין כל המוסיקאים והיוצרים המוכשרים שפועלים היום ושעוד עתידים לעלות על במה, כי אין כמו זה בעולם! אולי נוכל להרגיש קצת סצנה מקומית. עוד נשתמע הרבה, a human being that was )GVN2FLY )

שקר החן

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא גד!!!

חיכיתי לרגע שתיכנס לפורום...
אני מקווה שעשית סיבוב והתרשמת מהפורום, הוא עדיין לא גמור... יש לי עוד הרבה עבודה. אני מקוו שביום ראשון אוכל להעלות אותו לאויר. שלך, חן.

GUIDANCE

New member
YO גד!

מה קורה DUDE, אהבתי את הכינוי שלך ואהבתי את הקאוור שעשיתם לו שהופעה!

אילן 29

New member
איפה קינשסה???../images/Emo151.gif

מה קורה לקינשסה ולהקתו ? למה לא רואים אותם פה???

AJK

New member
כל הכבוד חן!

אהלן חן! סחטיין על הפורום שהרמת וכל כך מהר! מגניב לראות כל כך הרבה אנשים בראש. אסף (behind the sun)

לונה..

New member
אהלן אנשים ../images/Emo140.gif

אני קוראת בפורום הזה כבר כמה זמן... מאז שהוא נולד, בעצם
אז אין לי הרכב, ואני לא יודעת לנגן על שום כלי, לצערי. אני פשוט אוהבת מוזיקה. וזהו, רציתי רק להגיד שיש לכם פה אחלה פורום, ואני מקווה שהוא יצליח :) יום נפלא לכולם.

שקר החן

New member
ברוכה הבאה

היי לוניצ´קה ברוכה הבאה לפורום שמביא סצינה לסתינה בישראל. מקווים שתיהני מהשהות כאן... שלך, חן.

למעלה