אהלן, אנשים טובים

אבזץ

New member
אהלן, אנשים טובים

יש לי בעייה חמורה. מה עושים כשהשותף החדש משתין על מושב האסלה??? איך גורמים לו להבין בלי שיעלב שגם גבר מסוגל להשתין בישיבה? איך?

../images/Emo6.gif

הוא לא חייב להשתין בישיבה, אבל הוא יכול להרים את המושב, והכי הרבה אם מתפקשש אז לנקות, בכל אופן אני חושב שצריך להגיד לו בפנים. זה לא שהוא לא יודע את זה או משהו.

מה זה משנה איך הוא משתין?

הוא בעיקר צריך להפנים שמה שהוא לא עושה - שלפחות ישאיר אחריו שירותים נקיים. זה אפילו לא עניין של שותפים או לא שותפים, נראה לי א' ב' בסיסי של לחלוק בית עם איזשהו אדם נוסף. פשוט לתפוס אותו לשיחה ולהעיר לו בעדינות. תמיד כדאי גם להציג את זה מנקודת המבט ההפוכה: איך הוא היה מרגיש אם היה נכנס לשירותים ורואה שתן על האסלה בה הוא צריך עכשיו להשתמש.

goldyboy

New member
לשים שלט ../images/Emo3.gif

שותף יקר, שותף חביב השתן בחור ולא מסביב אם טיפה אחת תיפול נקה אותה וזה הכל

יש לך טעות בשיר. צ"ל:

שותף יקר שותף חביב השתן ישר ולא סביב ואם אינך יכול בקשת אז נא קרוב לגשת

goldyboy

New member
זו לא טעות

זו הגרסה האלטרנטיבית

khrui3

New member
חשבתי שאני היחידה!

אבזץ, גם לי היה שותף כזה. זה היה מזעזע. הוא השתין בעיקר על הרצפה, לא על המושב. הערתי לו הרבה פעמים. הוא תמיד השיב בחיוך נבוך.לא נראה לי שזה שינה לו. כל פעם אחרי שהוא היה בשירותים, גם אני הייתי שם - עם אקונומיקה. לבסוף כל התפילות שלי נענו כשהוא פרש מהאוניברסיטה אחרי סמסטר אחד (השתן עלה לו לראש) ועבר לעיר אחרת. את השותף הבא שאלתי במפורש לגבי כישורי הכיוון שלו. ובכלל- מאז המקרה המצער אני מעדיפה שותפות בנות. בכל אופן... אני איתך... מקווה לטוב

מציירים מטרה בתוך האסלה

או, מחברים את האסלה לחשמל. (ראיתי יותר מדי רן וסטימפי, אני מניחה) או שעושים משהו לא בסדר בכוונה, כדי שכשהוא יעיר על זה אתה תטיח בו את ההאשמות שלך. או ש(בתיאום עם בעל הבית כמובן) מארגנים שירותיים כמו בהודו, ונפתרה בעיית האסלה.

chenchi

New member
לנו יש הסדר שוביניסטי

אבל הוא עובד נהדר לשני הצדדים- פשוט מאוד, מושב האסלה נשאר תמיד למעלה! חוץ מזה כמה שיחות של " זה נראה לך נעים לשבת על פיפי של מישהו אחר?" אולי גם יועילו...

כן...

ממתי מושב האסלה למטה
או שהכי טוב צלמי את האסלה עם הפיפי,שימי באינטרנט ותראי לו, ככה הוא בטוח יפסיק

למעלה