אהלן אנשיםם

hadarbv1

New member
אהלן אנשיםם ../images/Emo13.gif

קוראים לי הדר...חדשה פה.. אממ אני שומעת סינגריה מידי פעם..אבל בעיקר עברי לידר.. אמממ מישו יודע מה פירוש השם "סינרגיה"? מי שיודע,בבקשה לענות..

dvirkoren

New member
שמישהו כבר יעשה לזה קישור

זה ההפך מפרה עוד חמש דקות אור תעשה קופי פאסט

../images/Emo26.gif

סינרגיה - "סינרגיזם, פעולה משותפת של שני גורמים או יותר הנותנת תוצאה חזקה יותר מאשר הצירוף של פעולות כל הגורמים בנפרד; שיתוף פעולה בין שתי קבוצות, פעולה משולבת" תודה לבבילון

hadarbv1

New member
וואי תודה ../images/Emo13.gif

אני כבר מלא זמן רוצה לדעת מה הפירוש של השם.. טנקס

סינטטית

New member
אני חושבת ש...../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

צריכים לשים את זה בטאגליינס! בכל מקרה, סינרגיה - סינרגיזם, פעולה משותפת של שני גורמים או יותר הנותנת תוצאה חזקה יותר מאשר הצירוף של פעולות כל הגורמים בנפרד; שיתוף פעולה בין שתי קבוצות, פעולה משולבת (מה שכבר אמרו) והסבר מעבר למה שרשום במילון... השלם גדול מסכום חלקיו! בקיצור זה אומר שכל אחד מהם הוא נגן טוב בפני עצמו, אבל שהם ביחד השיתוף פעולה גורם לתוצאה שהיא הרבה יותר מזה, 1+1=3! וההפך מפרה זה משו שבנואה |סגיה
| אמר באיזה רעאיון ברדיו, שפרה זה הפוך, כי אם קונים פרה שלמה היא תעלה נגיד 500 ש"ח, אבל תקנו אותה בסטטיקים?! חח

hadarbv1

New member
חח תודה..

את החלק האחרון פחות הבנתי,אבל לא נורא.. הבנתי את העיקר,זה מה שחשוב
.. טנקסס..!

SuperKeren

New member
היי הדר ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

אני קרן!
סינרגיה זה בעקרון שיתוף פעולה של כמה גורמים שכשבאים ביחד לידי ביטוי יוצרים תוצאה חזקה יותר משל כל אחד בנפרד. ובקיצור? שיתוף פעולה בייבי

hadarbv1

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

תודה..
חח טרחו להסביר לי..אבל תודההה גם לך

mory89

New member
תתחדשי לך! :) הגעת למקום פצצתי, דיי

הסבירו לך כבר את הקטע של הפירוש לשם סינרגיה נראלי.. אז בכל זאת, ברוכה הבאה, למרות שגם אני דיי חדשה, נעים מאד :) מוריה.

hadarbv1

New member
אהלן מוריה ../images/Emo13.gif

טנקסס.. חח כן,הסבירו..(תודה לכווולם) נעים מאוד :)

למעלה