אהלן , אני חדש.

susnuav

New member
אהלן , אני חדש.

אני לא חדש בעניין של STAR WARS. יש לי את כל הסרטים חוץ מהשלישי ב - DVD ויש לי כבר שאלה , ראיתי משהון נורא מוזר , ראיתי שמי שמשחק את אנקין כבוגר משחק גם את דרת' ווידאר עוד מ - 77. זה ממש לא הגיוני כי מאז הוא כבר צריך להיות די זקן היום. משהו עוד שם לב לזה.

Darth Tomer

New member
ברוך הבא

והקטע עם אנאקין, זו פשוט עריכה. בסרט המקורי היה שחקן אחר, אבל בגרסה החדשה החליפו אותו.

susnuav

New member
לא אני מתכוון לזה ש...

הרכיבו את התלבושת במיוחד על השחקן הזה, לפי טווי הפנים שלו והגודל, הכל מעוצב לכבודו.

היי תומר תגיד

שם המשפחה שלך זה גולובנר ואתה גר בקריית אונו? אם לא מצטער סתם צירוף מקרים כי הפרטים שלך זה כמו של חבר שלי

KingpinEX

New member
ברוך הבא לפורום

וכנראה שאתה כן חדש בסטארווארס אם אתה לא יודע שבמקורי היה איש אחר... אבל אל תדאג זה בסדר הרבה אנשים שאלו את זה לפניך. לדעתי עם הגיון בריא אפשר לראות שזה כריסטיאן... ולהגיע למסכנה שזה עריכה של המקור... מוזר שמלא שואלים על זה

KingpinEX

New member
אז כנראה שלא ראית את הסרטים הישנים

עד הDVD המחודש... קורה... בDVD ערכו את זה, בתמונה זה מקורי אובי וואן קנובי (מימין), יודה (הירוק במרכז) ואנאקין סקיווקר (שמאל) כרוחות ג'די המחייכות ללוק סקיווקר. בגרסאות הערוכות מחדש שיצאו לרגל הסרטת הפרקים 1-3 הוחלף פרצופו של אנאקין סקיווקר מסבסטיאן שאו לפרצופו של היידן כריסטנסן

susnuav

New member
אני מתכוון

שהרכיבו את החליפה על המידות של אנקין.

KingpinEX

New member
של היידן כריסטיאן כאילו?

אתה צודק את החליפה החדשה כן.

Jai guru deva

New member
או ליתר דיוק..

בנו חליפה חדשה! אל תשכח שבשובו של הג'דאי שורפים את המקורית

Jedi Force

New member
נו, באמת...

באמת נראה לך שהם ממש שורפים את החליפה? הם בכלל לא שורפים אותה.

בישנה

אם אני לא טועה - היה איזה שרירן גבוה ועליו עשו את החליפה. וכיום הורכבה חדשה.

Lu Tze

New member
אה, לזה אתה מתכוון? וואלה.

בכל מקרה, אני זוכר שהיה פה (או בפורום SW אחר. לא זוכר) דיון על הנקודה הזאת. לפי מה שאני זוכר, היידן התעקש שהוא יהיה זה שבתוך החליפה בסיום פרק 3 (כן, לא מפתיע במיוחד כשזה בא מאותו הבחור שעשה רעשים של סייבר בפעם האשונה שצילמו אותו עם אחת), מה שהיה די אבסורד בהתחשב בכך שהוא נמוך מגובה החליפה המקורית באיזה חצי מטר. אני מניח שהגביהו את החליפה או ששמו לו במה קטנה או משהו.

Rockamora

New member
חח.. לא! ../images/Emo58.gif

אם נמוך אז איך אתה מסביר את הקטע שהוא צועק "לאאאאאאאאאאאאא"? הצילום היה מגבוה! יש כמה אופציות ואפרויות- 1. מדרגה 2. לא עשו כלום.. מי ישים לב לזה?! אף צופה SW לא יתחשב בזה בכלל במיוחד לא בסרט שסוגר הכל! היחידים שיסימו לב זה עיתונאים ומבקרי קולנוע ששונאים את עצמם!

למעלה