אהלן אני חדש

• פותח הנושא kfxz
  • פורסם בתאריך

kfxz

New member
חחחח...

גרמת לי לגחך ילדה.. :) תבינו למה לבד..

כי אתה יותר מדי קשוח בשביל לצחוק,

אז אתה מגחך?

falloutgirl XD

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני טל, עוד 13 ימים בת 13 מקריית שמונה =] ובעיקרון אתה צודק, פול אאוט באמת התמסחרו וכל השיט הזה.. פעם הייתה להם מוזיקה הרבה יותר טובה. השתלבות נעימה
+

תקשיבו......./images/Emo108.gif

זה נכון שהם התמסחרו אבל אנחנו עדיין אוהבים אותם ואת השירים שלהם ובישביל להישאר בעסק הזה שניקרה מוזיקה צריך להוציא עוד שירים ואלבומים וקליפים ומאיפה הכסף ?! החברות תקליטים לא נותנות כל כך הרבה וזה עיניין יקר כל הקליפים והאלבומים וכמובן שגם ההופעות .. אז הם עושים פרסומות סמויות בקליפים שלהם אבל זה למטרה טובה זה כדיי שלנו המעריצים יהיה מימה להנות |שירים קליפים הופעות וכ'ו..| . ונכון שהם התמסחרו מעט אבל בגלל שהם הוציאו בובות ועשו פרסומת לדורדוראנט וכל הבולשיט הזה לא אומר שהם מסריחים ...
וגם אם הם התמסחרו אני לפחות עדיין נהנת לשמוע את השירים שלהם ולראות את הקליפים עם פרסומות או בלי. אני מקווה שיש כאן כמה שחושבים כמוני ואם לא אז זו דעתי ....=]

OOORRRRR

New member
יש להם בובות?! הם עשו פירסומת לדורדוראנט?

גאדמט למה אני האחרונה שיודעת את זה!?

kfxz

New member
יש הבדל...

יש הבדל ענק בין להרוויח כסף לבין למכור את המוזיקה שלך בשביל הכסף והפרסום... וזה מה שהם עשו, וזה מסריח לדעתי.

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

דבר ראשון, אני לא אמרתי שפוב מסריחים, אני רק אמרתי שלפי דעתי השירים הישנים שלהם הרבה יותר טובים מהשירים של היום. דבר שני, גם אם החברות תקליטים לא נותנים לפוב כל כך הרבה כסף אני מאמינה שבשביל זה יש להם חברת תקליטים וחברת בגדים. וכמו שכבר אמרתי, בבקשה אל תתחילו עם השיט הזה שלפוב אין כסף כי יש להם מספיק כסף וזה שאני יודעת את זה מהכרות אישית איתם או משהו כזה אבל תסתכלו על הבגדים שהם לובשים, על המכוניות שהם נוהגים בהם וכאלה ואז תבינו יותר טוב. ועוד משהו, במה בדיוק פרסומות עוזרות לי להנות כשאני רואה את הקליפ שלהם? ג'יפ ופלאפון וכל מיני דברים כאלה שהשם של החברה שלהם תקוע לי מול הפרצוף לא עוזרות לי להנות מהקליפ ואפילו די מציקות כשאני רואה את הקליפ כי זה די מסיח את הדעת מהלהקה עצמה. וכל התגובות שאני כותבת כאן הן לא כדי להעליב או משהו כזה, אני רק אומרת את מה שאני חושבת =]

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אוי נו באמת ../images/Emo4.gif

כל הלהקות מתמסחרות כולם עושים מוזיקה בשביל הכסף אולי זה לא המניע הראשי אבל בסופו של דבר זה גם בשביל הכסף אם הם לא היו עושים את זה בשביל הכסף היו להם עבודות והם לא היו עושים סיבובי הופעות בכל העולם הם היו עובדים אז די עם הבולשיט הזה של ההתמסחרו כי זה העבודה שלהם מן הסתם שהם יקבלו עליה כסף

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif אני ממש לא מסכימה איתך

נכון שיש חלק מהלהקות שעושות מוזיקה בשביל הכסף אבל את לא יכולה להגיד שכולם עושים מוזיקה רק בשביל הכסף. יש להקות שהקימו את הלהקה שלהם מההתחלה כדי להעביר מסר ולשנות משהו בעולם הזה וכמה שזה נשמע קיטשי ומאוס, זה נכון. וכן, אני עוד פעם אתן דוגמא של MCR אבל זה בגלל שלפי דעתי זאת הדוגמא הכי מתאימה לי לעניין הזה ותסביר את מה שאני מנסה להגיד הכי טוב. ג'רארד אמר מההתחלה שהוא הקים את הלהקה הזאת אחרי ה-11.9 כדי לשנות משהו בעולם הזה וכדי להעביר מסר לילדים וכדי לעזור לילדים לא להרגיש דחויים כמו שהוא הרגיש כשהוא היה בגילנו ולעזור לנו לשים זין על כולם ולהיות פשוט אנחנו. וכשאמרתי שהם התמסחרו לא התכוונתי לסיבובי הופעות שלהם בכל העולם אלא התכוונתי לג'יפים ולפלאפונים ולכל השיט הזה שהם מפרסמים ושהם יכולים להסתדר טוב מאוד גם בלי הכסף של הפרסומות האלה כי הם כבר להקה מוכרת ומצליחה שלא צריכה את המסחור הזה. ואפילו פוב די מודים שהם התמסחרו בקליפ החדש שלהם אם ראית אותו. ואנשים, אל תתחילו עם השיט הזה שלפוב אין כסף כי אם לא היה להם כסף, פיט לא היה קונה ג'קטים ב-500 דולר שיצורו במיוחד בשבילו.

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif את רוצה להגיד לי שMCR לא התמסחרו???

אז את טועה ובגדול כן כן גם לMCR יש בובות וגם להם יש מוצרים הם התמסחרו ואין בזה שום דבר רע כל בנאדם צריך להרוויח כסף איכשהוא וזאת הדרך שלהם נכון שזאת לא הייתה המטרה והם לא עושים את זה בעיקר בגלל הכסף אבל זה כן חלק מהסיבות שהם עושים את המוזיקה שלהם [אל תבהלי מה3 סימני שאלה ותחשבי שאני תוקפת אותך ככה אני תמיד כותבת]

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo205.gifלהרוויח איכשהו??

מה עם כל מכירת הדיסקים שלהם? וההופעות? וראיונות? הם מקבלים פוווולל כסף על כל זה בלי כל החרטות מסביב, רק מלעשות מוזיקה . רק הקטע עם הבובות... לפני מה שהבנתי פראנקי אוהב לשחק בבובות... אז זה קצת נחמד בשבילו שיש לו בובה שלו! חח אמממ וגם את אל תיבהלי או משהו..חח שלא תחשבי שאני התעצבנתי עלייך או משהו ... הכל בא מאהבה.. (אהה יש קלטת כזאת נכון??? לידלים קטנים! כדי להסביר להם איך ילדים .. לא משנה..חחח ..אני כל כך לא קשורה לפעמים...
)

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif מהדיסקים ההופעות וכל השאר הם לא מקבלים

הרבה כסף כמו שהם יכלו לקבל כי אל תשכחי שמהדיסקים צריכים לשלם זמן אולפן ולשלם לחברה שמפיקה אותם ויש עוד מלא יש גם לשלם למפיקים ובהופעות צריך לשלם על המקום והכל והזמרים/להקות משלמים בעצמם על הוידאואים שהם עושים אז הם כן צריכים את הכסף הזה אני מכירה את הקלטת הזאת XDDD יש גם ספר כזה לא???

2DarK AnGeL2

New member
לא יודעת חחחח ../images/Emo205.gif

אני מכירה רק את הקלטת... זה נורא מצחיק חחחח
אמא שלי הכריחה אותי לראות את זה... איתה.... נוראא מביך
ובקשר למה שאמרת... תראי אני לא ממש מבינה בזה... אבל לא נראה לי הגיוני ... המעריצים שלהם קונים מלא דיסקים... וכאילו זה לא הגיוני שהם לא ממש מרוויחים מזה... כי לא כולם מתעסקים בכל השטויות האלה ונהיים ממוסחרים ובכל זאת מרוויחים. תחשבי שאת הדיסקים שלהם קונים בכל העולם... וההופעות יש להם בכל העולם... זה לא כמו פה בארץ שזמר בשביל להצליח צריך להתמסחר כי המדינה קטנה.... ובאמת שהרוב צורבים דיסקים ואני חושבת שרוב המעריצים שלהם קונים ולא מורידים את הדיסקים. אבל עוד הפעם.. אני לא מבינה בזה יותר מדי... ככה שאני לא יודעת

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif את חושבת שזה מביך???

הלכתי עם אמא שלי לראות סרט ויצא שראינו הוסטל עכשיו הוסטל זה סרט פסיכוטי שחותכים איברים וכאלה אבל מה כל החצי שעה ראשונה כולם שם מזדיינים בטירוף וכל הבנות ערומות או חצי ערומות ואני כזה יושבת ליד אמא שלי ולא נעים בכלל

2DarK AnGeL2

New member
תאמיני לי שאני מכירה את זה!! חח ../images/Emo205.gif

אני מתה על סרטי אימה וגם אבא שלי. כל החברות שלי פחדניות ככה שאני רואה סרטי אימה בדרך כלל עם אבא שלי... והסרטים האלה תמיד נורא סוטים! אני כולי יושבת מזה נבוכה חח

למעלה