אהלן אני חדש

• פותח הנושא kfxz
  • פורסם בתאריך
ברוך הבא.

אותי אישית מעצבנים האנשים שיש להם דעה שלילית לגבי להקה כזו ואחרת. דאמ, כאילו הם חייבים לכם משהו. יש לך קישור לVF שלך? |:

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo45.gif היא צודקת הם לא חייבים לכם כלום

Fall Out Liel

New member
דווקא..../images/Emo168.gif

אנחנו המעריצים שלהם, אנחנו אלו שמחליטים אם להקה תצליח או תיכשל, הכל תלוי בנו. אנחנו הגלגל המרכזי שמפעיל את הדבר הזה שנקרא הצלחת להקות/זמרים/זמרות/שחקנים/שחקניות וכו.. אם אין מעריצים, אין כסף ואז נכשלים, כי מעריצים קונים דיסקים/פוסטרים/חפצים כלשהם וכו'.. המעריצים הביאו את פוב לרמה של להקה מצליחה והמעריצים יכולים לקחת את זה. אז כל הסלבריטאים חייבים משהו למעריצים שלהם...

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif כן הם חייבים משהו למעריצים אבל

זכותם להתמסחר ולעשות מה שהם רוצים עם המוזיקה שלהם בקטע הזה הם לא חייבים כלום למעריצים

0דידוש0

New member
כן זו באמת זכותם להתמסחר וכו'...אבל הם

צריכים לקחת בחשבון שאולי המעריצים שלהם לא יאהבו את זה ואז הם עלולים{לא בטוח!!}להיכשל....ז"א שהם לוקחים סיכון... הם לוקחים את הסיכון הזה בגלל שהם מאמינים שאולי שם בחוץ יהיו מעריצים שדווקא כן יאהבו את זה וימשיכו להעריץ אותם..ואלה שלא אממ שיעשו מה שהם רוצים...=---=שימשיכו לאהוב לפחות את השירים הישנים וכו'... רק שתדעו שאני לא נגד אף אחת פה ונגד הדעה שלה כמובן=]..!...אני רק רושמת את דעתי...ככה שאני מקווה שלא תסקלו אותי באבנים או משהו כזה חחחח

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif למה סקילות???

דעתך מאוד חשובה לדיון

למעלה