אהלן! אני חדש פה.

• פותח הנושא gmv
  • פורסם בתאריך

gmv

New member
אהלן! אני חדש פה.

שלום לכל החברה בפורום. קוראים לי גיא, האמת שעלה לי פתאום רעיון להצטרף לפורום הזה, וכל זה מסיבה אחת קטנה. אני מטורף על אלביס, אגב אני גם זמר (מתחיל) אני הופעתי בטלויזיה הרבה פעמים, אני אפילו שרתי שיר של אלביס באחת מתחרויות כשרונות צעירים בינלאומי בארץ (הוספתי לשיר גם קטע שירה מקורי שאני כתבתי) חבל שלא ראיתם, זה היה בערוץ 9. לא נורא יש לי עמוד אישי באתר, זה יהיה שם בעוד כמה זמן, תוכלו לומר לי מה דעתכם... למי שמעוניין, יש לי הקלטה לא רשמית שעשיתי לשיר. אני אשלח לכם לינק להורדה.

ערב טוב גיא וברוך הבא

שלום וברוך הבא נשמח לשמוע עלייך קצת יותר, איך התחילה ההערצה, שירים אהובים, תקופות, הופעת\ סרטים... תהנה ותמשיך לשיר ליאור

Jen74

New member
ברוך הבא בצל קורתנו ../images/Emo140.gif

מוזמן להשתתף בדיונים, לספר על עצמך ואיך הגעת לשמוע את אלביס מכל המוסיקה שיש. אתה מוזמן להעלות כאן לינקים לביצועים שלך לשירים של אלביס אבל להקפיד לשרשר ולא לפתוח כל פעם הודעות חדשות. ביחד נשמור על הסדר בפורום

gmv

New member
אז ככה...

הערצה שלי לאלביס לא כזאת רשמית, אני יכול לומר שדמותו מאוד מזכירה לי את עצמי, לא שאני הכרתי את אלביס או משהו... אני ראיתי כמה סרטים בכיכובו, ודיי התרשמתי רק מסרט אחד שלו "Jailhouse rock" הסרט כבש אותי! השירים של אלביס והסרט נתנו לי השראה גדולה לכיוון העובדה שגם אני שואף להיות זמר. אני מדבר על כך שעוד בבית ספר שלמדתי, כיתות ה' - ו' התלמידים נהגו לקרוא לי "אלביס" באותה התקופה לא היה לי מושג מי זה, לא הכרתי ולא התעניינתי בו. עד עכשיו זה קורה, רק שאני אף פעם לא ניסיתי להראות שאני כמו אלביס, אני לא מנסה לחקות אותו בשום צורה, האישיות שלי מן הסתם מזכירה אותו, ואין לי מושג למה.. אחרי שקצת "צללתי" לעולם המוסיקה והשאיפה לשיר, התחלתי לשמוע את שיריו של אלביס, אני ממש התאהבתי בו! השיר הראשון ששמעתי היה "Love me tender" אגב, אני שר אותו במועדון לילה בת"א ב-17 למרץ קניתי דיסק שלו באיזו פעם שהייתי עם אבא בחנות "Gold collection" אני כל-כך נהניתי מהשירים וכבר שנהיה אינטרנט התחלתי להוריד דברים עליו - סרט, דיסקים, אוספים, את כל ההופעות. אפילו כתבתי המשך קטנטן לשיר שלו "Blue suede shoes", קטע בלוז כזה... שרתי את בפסטיבל כשרונות צעירים בינלאומי "אילת 2007". בעיקרון זה הסיפור הקטן שלי.

gmv,זה מעניין ונחמד מה שסיפרת,

ו-jailhose r0ck זה ה-כרטיס ביקור של אלביס ויפה גם אחרי 50 שנים שהסרט נעשה, גם השיר Love me tender", זה השיר שהכי הרבה נשמע ברדיו בשנות החמישים,גם היום הוא נשמע לא מעט ברגעי קסם, שיהיה לך בהצלחה, מי ילד שלי יפה ומוכשר?---------------------

tcbelvis

New member
אינגלה ברוך הבא לפורום אלביס

פורום שבו אנו מסרבים להתבגר

gmv

New member
חבר'ה, תודה על קבלת פנים כה חמה!

ממש נעים לי להיות כאן, במיוחד אחרי שמקבלים ככה!!! חחח

למעלה