אהלן אני חדש פה

spitfire

New member
אהלן אני חדש פה

טוב תראו אני נוסע בערך 5 חודשים אני עושה ollie לא רע אני נוחת פופשוואיט במקום, 180 במקום ולפעמים בנסיעה, אני נוחת נולי ונחתתי איזה 3 פעמים הילפליפ במקום, וגם אני מסתובב 720 עם הסקייטבורד על הרצפה. קיקפליפ אני לא מצליח אפילו שהסקייטבורד יסתובב אז רציתי לדעת אם אני ממש אפס או שעוד יש לי סיכוי פשוט זה מתחיל לעצבן אותי ההליפליפ הזה! חוץ מסימנים כחולים כלום לא יוצא לי ! ובנסיעה הפופשוואיט הזה אף פעם לא נשאר מתחתי רק אם אני עושה אותו בנולי אבל אז אני נוחת על הקצה! (כמה זמן לקח לכם ללמוד הילפליפ?)

world skater

New member
ברוכים הבאים לפורום שלנו

אני גם נוסע 5 חודשים ואני נוחת קיקפליפ אם רגל אחת כל הזמן ואם שתי הרגלים לעיתים רחוקות אבל הילפליפ אני לא יודע אני רק מסובב. כדי לסובב קיקפליפ אתה אמור לשים את הרגל האחורית בנווז ואת השניה קצת באלחסון ושאתה נותן את הפופ אז אתה מושך אותה כימעט עד הסוף ואז מוריד אותה הצידה ומחזיר אותה :)) (כך בערך עושים את הקיקפליפ) אנשים אם אני טועה אז אל תהרגו אותי

spitfire

New member
תגובה לוורלד סקייטר

תודה אחי אבל אני קודם רוצה לעבוד על ההילפליפ זה הרבה יותר קל אני כל הזמן נוחת אותו על הרגע שעושה את הפופ שזה ממש ממש ממש לא בעיה ואת השניה אני כיאילו בועט קדימה אבל אני לא מחזיר אותה מספיק כיאילו אני לא מגיע למצב ששתי הרגליים בו זמנית מעל הסקייטבורד ככה שגם אם אני מחזיר את הרגל אחורה אני פשוט או עוצר את הסיבוב של הסקייט או פשוט מקבל מכה ממש חזרה בקרסול אתה לא יודע כמה סימנים כחולים יש לי ברגל שמאל עכשיו ולא ענית לי על השאלה אם אני אפס או לא?

ShLuMp

New member
נחמד

גם אני נוסע 5 חודשים ואני נוחת קיקפליפ בשתי רגליים אבל לא תמיד בנסיעה. היל פליפ אני נוחת רק ברגל שגורפת דווקא... אבל ספיטפייר אין כזה דבר אפס לאט לאט אתה תשתפר פשוט אל תפסיק להתאמן ואתה תראה שילך לך אגב עצה לפופ שוביט תנסה לראות לאן הסקייט הולך ותקפוץ עליו אם הוא הולך קדימה קפוץ קדימה הבנת?

spitfire

New member
ל shlump

תראה אני מתאמן אבל אני מתחיל ממש להתיאש כיאילו אין אף תרגיל שאני עושה בצורה ממש טובה אתה מבין והילפליפ וקיקפליפ שאלה התרגילים הכי יפים שיש למתחילים אני לא מצליח ובקשר לפופשוואיט אני לא יודע למה אבל שאני עושה אותו בנסיעה הנוסתמיד נוחת ראשון לא יודע למה!!! היום נסעתי עם חברים שלי והייתי כל כך זבל לא קפצתי אולי בנסיעה בגובה של סקייטבורד מסכן אני גם די מפחד כי שברתי את היד מהסקייטבורד הזה לפני איזה 4 חודשים (לא ידעתי אולי אבל ניסיתי לקפוץ מעל קרש ואז.............טרח!!) וגם תראה אז אני כן אפס אם אתה נוסע כמוני ואתה כבר מצליח קיקפליפ והילפליפ עם הרגל שקשה לנחות
אבל לא נורא אם עוד חודש אני לא אצליח הילפליפ ופופ שוואיט בנסיעה אני שובר את הסקייטבורד
חחחחחחחחח

world skater

New member
אתה נוסע רק 5 חודשים יש לך עוד זמן

לאט לאט אתה תילמד אני עד 3 חודשים לא ידעתי כלום חוץ משוויט ואוליי

manic_subsidal

New member
גם לי יש פאקים רציניים עם האולי

אולי מסריח... אני נוסע שבוע.. טוב 3 ימים מקסימום שבוע אולי אם מחברים את כל הימים שנסעתי בהם ברווחים של איזה חודש אחד מהשני אבל עכשיו סוףסוף יש לי סקייט אני דופק אולי גבוהה מהמקום... אבל תוך כדי נסיעה אני בקושי מצליח ושלא נדבר על לנחות נחתתי כמה אבל זה קשה כי אני צריך להחליף צירים (הודאה אחרת כבר)

world skater

New member
ידעתי..........

5-0 בערך bordslide fs 50-50 shove-it pop shove-it fs 180 kikflip בערך (נחתתי רק 2 פעמים לא בנסיעה) fs shove-it casper to 360 אני עומד במצב ומסובב nollie casper to 360 אותו דבר זה הכל בערך camp kill yoursalf

spitfire

New member
אחי מה הכוונה בקספר

מה זה כמו סוויטש רק יותר מעלות כי אני מסתובב במקום 720 מעלות אבל אני לא יודע אם יש כזה תרגיל

world skater

New member
בקספר

אני יאנו עומד בקספר ואז מסובב את הסקייט 360 פליפ ונוחת אליו ואני גם יודע לעמוד הפוך (נוליי) ואז מסובב 360 פליפ וזה קשההה camp kill yoursalf

למעלה