אהלן! אני חדש פה...

Reign Of Chaos

New member
אהלן! אני חדש פה...

למרות שאני מכיר פה בערך חצי מהפורום + מנהל מפורום מתופפים כבר...
אז- אני התחלתי לא מזמן לשמוע דרים, אבל! אני מכיר אולי 2-3 שירים.. הייתי רוצה להכיר קצת יותר... אם למישהו יש עוד שירים להמליץ לי עליהם חוץ מ- A change season Under glass moon (משו כזה \:) Dance of entertiny (משו כזה \:) אז זה יהיה מצויין! שיהיה לכם יום מצויין...

CabriA

New member
פשששששש

בואנה אחוז המתופפים פה גדל מיום ליום... בכל אופן נסה את Home Metropolis Take The Time

NiGa

New member
עכשיו כם פה צריך לסבול אותך?

שטויות... אני אשתדל להתגבר...
תעשה ככה: תעשה חיפוש באינטרנט על רשימות שירים לפי דיסקים שלהם כל שיר שאתה רואה ברשימות? שיר טוב! (כמעט... אני יכול למצוא אולי 1 או מקסימום 2 בדיסק שאני לא אוהב)

RonenPolo

New member
להקה של דיסקים

אני מצטער, אבל דרים ת'יאטר היא לא "להקה של שירים". אתה צריך להתחיל לשמוע את כל הדיסק - Images and Words. ולהמשיך עם Awake, השיר של A Change of Seasongs. ואז לשמוע את הדיסק - Falling Into Infinity, ואז תהיה מוכן ליצירת המופת והדיסק הכי גדול בכל הזמנים - "Scenes From A Memory".

NiGa

New member
זה בערך מה שאני חושב...

כל שיר שתמצא מאחד האלבומים SCENES FROM A MEMORY או IMAGES AND WORDS - אחד אחד שירים טובים. מ- Falling into infinity ו- awake יש את השיר-שניים שאני אולי לא אוהב. אותו דבר בעצם על האחרון, six degress... ואת הראשון אני ממש ממש לא אוהב

RonenPolo

New member
הסבר

ההסבר הוא שזאת לא להקה שמוציאה שיר או שניים או שלוש סינגלים כל דיסק שהם שירים טובים ששוה לשמוע אותם, וכל השאר חרא. דרים ת'יאטר היא להקה שכל שיר הוא תענוג בפני עצמו. קשה להמליץ על שיר אחד יותר מכל. דרים ת'יאטר זאת להקה שצריך להאזין לכל הדיסק מההתחלה עד הסוף. אי אפשר לשמוע למשל אוסף של דרים ת'יאטר. תתחיל מ - Images and Words, תשקיע בו ותבין את הגדולה שלו.

אני שמח שהתחלת לשמוע דרים,ככה..

תלמד סוף סוף לתופף..
..אני ממש ממש צוחק,אבל מה שבטוח,אתה פתח להרבה דברים מעניינים ביותר בתחום התופים,זה אני מבטיח לך! בהצלחה.

Reign Of Chaos

New member
מבטיח? ../images/Emo13.gif

בינתיים מי שפתח לי את רוב הדרכים והשראה זה היה לארס אורליך, בואו נראה מה מייק יעשה בנידון!

מממ אם אני מבטיח..?..../images/Emo13.gif

כן אני מבטיח,שהייתי בגילך(לא בון מזלזל חלילה) אז לארס אולריך היה האליל שלי וההשפעה שלי(עדיין יש לי השפעה כלשהי ממנו)..אבל כשמדובר בפורטנוי זה כבר ליגה אחרת בפני עצמה תקשיב לדיסקים ופשוט תתפלא כל פעם מחדש
.

NiGa

New member
בנוסף לתגובה של ספידי -

אחי, עם כל הכבוד (שממש ממש אין לי) למטאליקה, כמו שאין מצב שבעולם שאתה תוכל להשוות בין המוזיקה שלהם (99% שירים בסולם Em לעומת מורכבות מוזיקלית שכל תיבה בעלת חתימת זמן שונה), אין מצב להשוואה בין פורטנוי לאולריך. אולריך סבבה, יושב בקצב, מנגן סבבה אבל אם מצאת מה ללמוד מאולריך - פורטנוי יהיה ההארווארד שלך. ואני לא אומר, יש מלא מתופפים אחרים שתוכל ללמוד מהם דברים שונים לגמרי! מתופפי ג'אז, פיוז'ן וכו'. אבל אם להשוות בקטע של רוק ומורכבות, אין מה לדבר.

1THE DUDE1

New member
DREAM THEATER../images/Emo79.gif

אחי אני ממליץ לך בחום על האלבום שלהם:"scenes from a memory"

EROTOMANIA

New member
......................

יאללה, יש איזה מיליון שירשורים על המלצות לשירים כבר... ואפשר להסתכל במאמרים, לא יודעת, אבל מה הטעם לפתוח עוד הודעה ועוד שירשור...

NiGa

New member
תרגיעי

מה את חושבת, יש לך פרוטקציות אז תעשי מה שבא לך?!

למעלה