אהלן אני חדש פה אז

birgerking

New member
אהלן אני חדש פה אז

אולי מישהו יסביר לי איזו מוזיקה טראוויב עושים ואם כדאי לשמוע ? (אני מעריץ ענק של radiohead ואנשים מהפורום המליצו לי אז בקיצור להקות דומות)?

The Girl Who

New member
כמובן כמובן...../images/Emo13.gif

כמובן אני ממליצה לשמוע אותם, אמנם לגבי אלבום או שירים התחלתיים קשה לי להגיד. טראוויס הם בעיקרון תחת ההגדרה של סגנון רוק בריטי, פופ בריטי אם תרצה... הממממ...למרות שקשה מאוד להגדיר את הסגנון שלהם במדויק, הוא די משתנה מאלבום לאלבום- Good Feeling-האלבום הראשון, יותר "רוקי" מהאחרים. The man who-האלבום הכי מוכר של טראוויס אני מניחה, שבו יש מלודיות מקסימות... The invisible band- האלבום השלישי, יותר אקוסטי "ואינטימי" (?) מהאחרים, עם יותר גיטרות. 12Memories- האלבום האחרון לעת עתה, בסגנון יותר "dark", בעל אווירה מיוחדת, גאוני לחלוטין.
מקווה שעזרתי לגבי האלבומים... ייתכן ובתור מעריץ של רדיוהד, האלבום the man who יותר יתאים לטעם שלך...? למרות שייתכן שאני ממש טועה...כי בתור חובבת רדיוהד בעצמי, אני כן אוהבת את כללל האלבומים של טראוויס. בלה אין קשר. נמ.XD בכל מקרה, רדיוהד אני משערת נשמעים יותר פסימים...אז יתכן שחלק מהשירים של טראוויס לא תאהב, מאחר שיש להם כמה שירים שמחים במיוחד...למרות שאכן יש קשר כלשהו בין שתי הלהקות. מקווה שעזרתי, אשמח לענות על עוד שאלות...

Girl From Mars

New member
ברוך הבא.../images/Emo13.gif

טל כבר פירטה לך את הכל.
המוזיקה של טראוויס לא בדיוק כמו של רדיוהד, אבל בהחלט יש בסיס משותף. (אחי אוהבת את רדיוהד, ובהתחלה הוא חשב ששיר של טראוויס, שנקרא re-offender היה של רדיוהד. ז"א, הוא אמר שזה נשמע דומה.
אבל שירים אחרים די שונים. לא חשוב.
הכי טוב שפשוט תקשיב בעצמך.
)

למעלה