אהלן אני חדשה פה!

ענת 19

New member
אהלן אני חדשה פה!

ואני נורא אוהבת את מייק ברנט! הוא מדהים לדעתי! רציתי לשאול היכן אני יכולה להשיג אלבום שלו? וגם כמה בכלל אלבומים יש לו? תודה...

M i k e s F a n

New member
שלום ענת!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! אלבומים (דיסקים) של מייק ניתן למצוא בכל חנויות המוזיקה. יש לו 3 דיסקים ואחד דיסק אוסף כפול עם כל שיריו המיתולוגיים. תקליטים קשה מאוד למצוא בארץ
סיגל

maia של

New member
ברוכה הבאה

יש שני דיסקים שלו בטאואר רקורדס ושני די וי די, בחוץ לארץ יש הרבה יותר. בכל אופן לא היו לו יותר מ 50 שירים. בזמנו כשהיה פטיפון ותקליטים וגם תקליטונים, יצאו הרבה מאוד בכמה מדינות. אבל אנשים זרקו את הפטיפון ואיתו גם את התקליטים כאשר נכנס הדיסק.

qui saura

New member
מאיהההה!!!!!

אני דווקא קניתי לפני שנה וחצי ביומולדתי ה17 פטיפון ויש חנות בשם חור בשחור ברחוב שלמה המלך 54 בתל אביב שמוכר רק תקליטים וקצת דיסקים ותקליטטונים.אני קניתי משם שלושה תקליטים של מייק:אבל בעיקר היו אלה תקליטי אוסף. אחד משנת 73 אחד משנת 85(כתוב על התקליט:תקליט אוסף מיוחד במלאת 10 שנה למותו של מייק) ואחד שאיני יודע את השנה בשם אלבום סוויניר (כתוב בצרפתית) שזה תקליט כפול של מייק והתקליט נפתח עם תמונה של מייק יושב על איזה ספסל נדמה לי בגינה בשחור לבן. אבל כשאני קניתי זה היה לפני הסרט לייס מואה טמה וקניתי במחיר של 8-14 שח לתקליט אבל אחרי הסרט הוא העלה את תקליט הכפול שכבר קניתי ל30 שח.אבל היתי שם יום שבת האחרון ולא היה לו שום תקליט של מיק.כל חודש אני הולך ופעם יש ופעם אין.

qui saura

New member
ענת 19

ברוכה הבאה לפורום גם אני נכנסתי לפה לפני שבועיים והאנשים פה נחמדים מאוד!!!!בקשר לאלבומים כשאני היתי בטאואר רקורדס מכרו דיסק כפול אוסף של מייק בשם לייס מואה טמה וגם דיסק להיטים מסדרת cherry שהיו שם בעיקר השירים האחרונים של מייק מ73-75. בנוסף ראיתי בספרייה למוזיקה בית אריאלה שני דיסקים של מייק עם להיטים גדולים אבל זה כלול במנוי או רק להשמעה חינם.בכל אופן ברוכה הבאה:)))

למעלה