אהלן!! איים ניו היר
שלום, לאחר חיפושים מיגעים אחר פורום ישראלי לסאם 41 מצאתי אותו בתפוז!! זה ניראה לי אחלה פורום שלא מלא בחלאות, ויש לכם פה גם חומר לעיניין! יום אחד כל תושבי עם ישראל יכירו את הסאמים! יום יבוא! בכל מקרה קוראים לי סיון ואני מעריצה של sum, ואני ממש לא מבינה מה יש לי מביזי די, הוא פשוט כל כך חמוד!!!. למרות שבעיקרון הוא גוץ עם אף מוזר, אבל מה לעשות, אני שונאת דוגמנים!.זה רק אני? הדיסק החדש של סאם ממש יפה אבל הוא פשוט מדכא
הוא משאיר אותי עם תחושה עצובה כזאת על העולם המתפורר שלנו (גוד ביי! איי האד אינאף פסטריישן!, טאנקס פור נאתינג!) אבל סאם תמיד יהיו סאם והם פשוט מעולים. מישהו שאל פה עם סאם יבואו להופעה, אזהו שלי ממש לא ניראה שהם יבואו לכאן בחמש שנים הקרובות... קראתי מזמן( חצי שנה) ראיון איתם במעריב לנוער והם כזה:" מה איפה זה ישראל? יש לנו מעריצים שם?" עם אתם מחפשים חומר על סאם אז יש לי מלא ראיונות ותמונות שלהם שמורים על המחשב אז רק תבקשו! סליחה על המכתב המבולבל אבל כזאת אני צ´או! סיון (תקראו לי סיוי)
שלום, לאחר חיפושים מיגעים אחר פורום ישראלי לסאם 41 מצאתי אותו בתפוז!! זה ניראה לי אחלה פורום שלא מלא בחלאות, ויש לכם פה גם חומר לעיניין! יום אחד כל תושבי עם ישראל יכירו את הסאמים! יום יבוא! בכל מקרה קוראים לי סיון ואני מעריצה של sum, ואני ממש לא מבינה מה יש לי מביזי די, הוא פשוט כל כך חמוד!!!. למרות שבעיקרון הוא גוץ עם אף מוזר, אבל מה לעשות, אני שונאת דוגמנים!.זה רק אני? הדיסק החדש של סאם ממש יפה אבל הוא פשוט מדכא