- אהלן איזיקו

איזיקו

New member
- אהלן איזיקו

מה קורה גבר? מה מי זה? מדבר חיים מהמוסך, נו, קיבלתי אותך ביום חמישי. אני מנהל השירות שפגשת איך שהרמנו את מחסום הכניסה למוסך. ממש לפני שהובלנו אותך לחדר ההמתנה השווה שלנו עם הבורקס והאינטרנט. - אה, חיים, שלום חיים. נו, מה קורה עם האוטו? - תשמע, זה יותר רציני ממה שחשבנו, הוריד חיים את קולו ונשמע רציני. - מה קרה? תגיד הכל. אל תסתיר כלום. - הלך המוח. - איזה מוח? אלוהים ישמור, של מי? (דמיינתי את פרופ' מור יוסף מכנס מסיבת עיתונאים בכניסה למוסך שלי) - בהתחלה חשבנו שהבעיה היא בחיישן מס' 6 של הגיר. אחרי בדיקה מעמיקה והתייעצות עם מומחים, הגענו למסקנה שכל המוח של הגיר הלך. - ברגעים כאלה תמיד חשוב להישאר קר רוח ולחשוב על דברים שמחים. חשבתי שאם אריץ איתו דאחקות, הוא יתרכך, אז רציתי לטהר מעט את האווירה העכורה שנמצאנו בה ולומר לו, חיים, עזוב אותך, שמע בדיחה: שר האוצר נכנס למסעדה רומנית, אוכל צ'ורבה. פתאום נכנס שר הפנים, אז שר הפנים שואל אותו כמה, אז שר האוצר אומר לו שבע. אז שיבולת אומרת לו מה שבע, שבעה! - הוא לא צחק. הוא אמר ששיפוץ המוח של הגיר עולה 6,000 ש"ח (לפני מע"מ), שיפוץ כל הגיר עולה 8,000 ש"ח (לפני מע"מ), אבל אני ממליץ לך, אם כבר אתה כאן, עזוב, תשפץ את כל הגיר כבר. אה, וכמובן שזה לא כולל עבודה של 1,500 ש"ח (לפני מע"מ). - מה, כל כך יקר? - יקר, יקר, אבל איך השירות? - השירות אחלה, גם הבורקס. - יפה, עכשיו תחליט. האוטו על הליפט.

גנגי

New member
עשה לך כזה מחיר

ואתה לא מתרצה? אני במקומו הייתי לוקחת לך את הבורקס בפעם הבאה איך שהיית שולח אליו יד. קמצן, צייקן! באמת. מוח חדש ב-6000 ש"ח! אפילו שרון היה מבין שזו הצעת-חייו.

גנגי

New member
כי בשלימוביל

באמת אין מנוע. מה שמוביל אותי לשאלה - מניין המוח שם?

אוֹחַ

New member
זה גיר טייס אוטומטי?

האמת, לו אני במקום אותו חיים, איך שהיית מתחיל לספר לי את הבדיחה: "שר האוצר...", הייתי עוצר אותך בדיוק במילה השניה: "או! עכשיו אתה מדבר!". וחוצמזה, תגיד לו שלמעמ"ךָ לא מחשיבים את המע"מ. תן לי לנחש - סופר לאנסר אחרי 100,000 ק"מ?

איזיקו

New member
כמעט 100,000 פולקסווגן פולו.

ותתכונן ליום שישי... כמו שזה נראה כעת, אצטרך כנראה טרעמפ
.

אני דיברתי עכשיו עם רון

מ"מוסך רון" בתל אביב. אצלי אין שום קלקול רציני. בסך הכל יש לי פנצ'ר בגלגל ("נקר" צריך להגיד?). ובתור ליידי (עאלק) אני לא יודעת להחליף. ראיתי בפרסומת שלהם (מורשים לפוקסווגן וסיאט) שיש להם שירותי דרך. אז אמרתי "ננסה". התקשרתי למספר שרשום, ומייד העבירו אותי לרון בכבודו ובעצמו. הוא אמר לי "אנחנו בשביל יציאה כזאת, עם הדרך והעבודה, לוקחים 150 שקל". התחלתי להמהם. והוא מייד אמר "כן, זה לא ממש שווה לך. אין שם איזה זכר שעובר בסביבה ויכול להחליף לך לספייר?" הודיתי לו על הכנות ועל כך שהוא לא מנצל את המצוקה של אנשים. בקיצור: אני לא מכירה איך הוא עובד בתור מוסכניק. אבל הוא נשמע לי אדם ישר.

לא.

עצרתי נהג מונית. הוא ניפח לי את הגלגל באופן זמני באמצעות מפוח (שמתחבר למצת), והציע לנסוע אחריי עד לפנצ'רמאכער בצומת. הנהג ביקש 20 שקל על העבודה. נתתי לו 30 בזכות האדיבות והליווי הצמוד.

shellyland

New member
Pפפפפפ....

בפעם הבאה תוציאי ג'ק, תתישבי ליד האוטו ותתחילי לבכות. תראי איך הגלגל מחליף את עצמו תוך שניות וזה לא יעלה לך אגורה.

אין ספק שזה יעבוד מצויין

אבל ממך לא ציפיתי. פמיניזם כשנוח, ניצול המצ'ואיזם כשעוד יותר נוח??

Been there, done that

עשיתי את הפרצוף הכי חסר אונים שאני יכולה. ואז בא שכן צעיר ושרמנטי, והציל את ה"נסיכה". מה אני אגיד לך? לא אוהבת את זה.

למעלה