אהלן....אז ככה...

אהלן....אז ככה...

אני אומנם לא שישיסט אני שמיניסט.... ורציתי להגיד כמה דברים......כיתה י' ובמיוחד ט' ו י' אלה היו השנים הכי יפות שלי...ממש ככה.....היה כ"כ טוב שאני לא יודע בכלל איך לתאר לכם את הכיף והצחוקים וכל הפאנאן שעשיתי עם החברים...ימים על גבי ימים שהיינו יחד ויצאנו לטיולים.... וישבנו...צחקנו....נהננו....והיינו מאוד מגובשים אחד עם השני....היינו ממש כמו אחים.....אומנם גם עכשיו כשאני בי"ב זה ככה.... אבל העניין הוא שעכשיו זה שנה אחרונה שלנו בתיכון....ובעצם זאת שנה אחרונה לילדות שלנו..לכל הצחוקים הפאן וההיתגבשות שלנו יחד....יותר לא ניראה אחד תשני כל יום כמו עכשיו...יש כאלה שמיתגייסים מיד אחרי הלימודים..יש כאלה שישר עובדים..יש כאלה שקיבלו פטור מסיבות כלשהם...יש כאלה שהחליטו לצאת קצת לחו"ל....ומה אני יגיד לכם.... תחושת העצבות ששוררת אצלינו בשיכבה היא מאוד מורגשת.....כל המורים שמים לב שקורה משו בכל שיכבת י"ב....משו שאף פעם לא קרה....ואנחנו לא יודעים איך להסביר להם ולכולם שאנחנו ממש לא רוצים לעזוב מהר תילדות שלנו.... כי חלאס אנחנו בני 17 או 18 ומעלה ואנחנו כבר מיתבגרים במהירות לא נורמלית..ואנחנו מרגישים כאילו אנחנו לא הספקנו לעשות בחיים כלום...ממש תחושת ריקנות...עם כל טיולים שהיינו ביחד...עם כל המשברים שעברנו יחד...עם כל הצחוקים...הדיבורים..המריבות...החיכוכים....והעזרה ומה שאתם לא רוצים......אנחנו די עצובים עכשיו.... אנחנו ניתגעגע לימים של הילדות בצורה מטמטמת......הלוואיי והייתי יכול לחזור אחורה בזמן..קשה לי אישית עם זה שזהו אין יותר חברים כל יום...רק פעם בשבוע או שבועיים....או לכו תדעו מה....עכשיו צריך לעבוד... לפתוח חשבון בנק... להתחיל לפתוח חיים....אוףףףףףףףף אני לא מצליח לעכל בכלל שהגעתי לגיל הזה....אני זוכר בסביבות כיתה ז' היינו תמיד אומרים....אוףףףף איך בא לי לסיים כבר תלימודים האלה ולסיים י"ב והכל והייתי מקנא באנשים שכבר סיימו לימודים..... ועכשיו אני רואה שזה ממש לא ככה....אני לא רוצה לסיים ללמוד....לא רוצה לעזוב את כל הנערות שלי עם כל החבר'ה וכל הכיף שלנו...אני יודע שאלה החיים ואין מה לעשות וצריך להמשיך איתם....אבל מה שאני בא להגיד כאן בעצם..שעכשיו כשאתם בכיצה י' תנצלו כל כיף שאתם רק יכולים לחשוב עליו...אל תצאו לעבוד כמו שעושים הרבה בגילכם....לכו תהנו.... תחיו תחיים תרגישו כל שנייה מהחיים ......תהנו כל עוד אתם יכולים...כי אתם תיספרו עד 10 והופ......ניגמרו הלימודים.... הזמן טס.... לא מרגישים אותו בכלל.....תנצלו אותו כמו שצריך..... בתכלס כבר קבענו שנתק בינינו לא יהיה אף פעם....ואנחנו נעשה מיפגשים קבועים בסופי שבוע ונעביר את הכיף כמו שרק אנחנו יודעים....אין לכם מושג איזה מועקה יש לי בלב מזה.....זה ממש מדכא... אתם אולי עכשיו לא מבינים כ"כ מה אני רוצה מכם אבל תיזכרו את מה שכתבתי כאן...ותיראו איך תרגישו ככה גם אתם כשתגיעו לי"ב... אחחחח הייתי חייב להיתפרק קצת..תודה לכם....=יוני.

MoonyAvFreak

New member
חח.

שמחה שהיה לך כיף. מצטערת שזה תכף נגמר. מה אני יכולה הגיד.

תנצלי כל כיף שיש לך עכשיו....

זה יגמר מהר את לא תשימי לב לזמן...הוא בורח כמו כלום.... אני כ"כ בבאסה מזה שזאת שנה אחרונה אין לך מושג עד כמה.... תנצלו כל כיף של טמטום ילדותי שאפשר לתאר.... כי אח"כ זה לא יחזור יותר...

האמת שאני מבינה אותך..

ואני כולה בי'. תמיד זה היה נראה לי כזה עצוב לעזוב את השכבה,את כל החברים אחרי שהייתי איתם[עם חלקם] מבי"ס יסודי.. אבל כמו שאמרת,החיים ממשיכים וצריך לדעת לנצל את הרגע. אז בשנה הזאת שנותרה לך,תעשה כיף וצחוקים עם החברים שלך,עם השכבה שלך ו..בתכלס,חברים טובים טובים תמיד נשארים,גם בצבא ואחרי זה.

נו ברור זה מה שאמרתי....

אנחנו בחיים לא ניתפרק...אנחנו שיכבה מאוד מגובשת...כבר 3 שנים אנחנו יחד.. יהיה טוב מה אני יגיד לכם...

devilz

New member
../images/Emo122.gif בארררווורר!!!11אחד

שיש!!!
ממ.. תהנו מהשנה הזאת.. כי אין עליה.. מצטרפת למה שיוני אמר... קשה לי לתאר שב21 באפריל.. אני בת 18... ב24 לאפריל... אנחנו מסיימים ללמוד... כמה בגרויות... וזהו.. מתפרקים... אנחנו ביחד רוב הכיתה מאז כיתה ח'... החברות הטובות הידידים.. הפסיכים... עד כמה שביצפר זה מציק... ולהגיד תאמת ... אני שמחה שתיכף נגמרים הלימודים... אבל השגרה הזאת.. הצחוקים בשיעורים בהפסקות.. לצחוק על המורה לתנך... להזדעדזע כל פעם מחדש מהמורה לספרות.. להתעלל במחנך.. ולצחוק עליו
... לחרפן תמורה למחשבים.. להאכיל תפיזיקאים בבננות רקובות כשיש לנו מעבדה בביו... הטימטום של מערכת החינוך.. החופשים.. השביתות.. ולעזעזעל... אני לא רוצה לעזוב... המחשבה שבעוד שנה מעכשיו.. אני כבר אהיה על מדים.. חברה אחרת תעשה שירות לאומי.. אחרת שנת שירות.. אחרת סטודנטית.. נשמור על הקשרים.. נשמור... עד שיחלשו.. כי מה לעשות.. הם נחלשים.. והמחשבה שהחברה הטובה ביותר שלי.. אולי לא תיהיה כל כך קרובה בעוד שנה.. ועד כמה שהחיים יהיו שונים... לחשוב על החבר הטיפש שלי (והוא טיפש
) שרק לפני כמה חודשים התלונן כמה רע לו בבית ספר.. ועכשיו סוגר 21.. לחשוב שתיכף החוטים נחתכים ואנחנו יוצאים לעולם האמיתי.. ופאק דיס סאקס... לא רוצה לגדול לא רוצה להתבגר... רוצה לחזור לכיתה י'.. עם המערכת שעות הבזויה (למרות ששל השנה יותר מגניבה
) עם המדצים וההדרכה והבזבוז זמן חסר התועלת במתנס.. אוף.. אוף.. אוף!!!! !!!!!!!! חחח פתאום פורום שישיסטים הפך לבית ההשתפכות שלנו... קיצר... תהנו מהשנה הקרובה.. כמה שאתם יכולים... כי היא כיפית.. והיא באה פעם אחת ועוברת מאוד מהר... ולי לי יש בוחן באזרחות ללמוד אליו... אז להת
תינוקות

nse

New member
../images/Emo6.gif

שמתם לב שזה פורום שישסטים ולא קבוצת תמיכה נכון?

למעלה