אהלן אורמור - תגידי

אהלן אורמור - תגידי

פעם אחת "לנהל" כאן את הפורום לא הספיקה לך ? מה, זה מין תחביב מזוכיסטי ילדותי כזה ? שיהיה לך בכיפ.

ואגב אורציק נוצר מין מעגל סגור

כשהכתיבה מתמעטת אז ממעטים להיכנס כי יודעים שאין חדש לעתים קרובות ככה נראה לי שזה הולך זוכרים את היצירות בימי הנבל ארבל מהכרמל בפורום שלו חטאים ושירי זימה? אפשר לחדש כתיבת שירים ויצירות ארוטיות השאלה אם יש מי שיכתוב....

אורמור

New member
כן, אטיוד יחבר שירי זימה ואנחנו

נזמזם קולות רקע... עד שהתפטרנו בזמנו מה"תמיכה" את רוצה להחטיא אותנו?... מאמינה שאם נרצה נמצא עם מה לעניין גם בלי שנלחין את פאני היל... יאללה תביאי ציורים שלך וספרי את הסיפור שמאחורי כל קנבס... או הביאי איזה רעיון לפינה חדשנית... אור מאתגרת את חמעפה

ליידילי

New member
פ-ט-טי פ-ט-טה

או-ר, מאת-אור-גרת. להלחין את פאני היל ולהת'מוטט. שתיי בריה. פינה חדשנית את רוצה? נו שיהיה, היה באידיוט מאמר ארכני על חוקרת מדופלמת שמבכה את דלות מרחבי המיניות בשפה העברית. ביכתה ביכתה אך לא חידשה. פורום ס"א סגור, אין יוצא ואין בא. פורום תרבות עברית עוסק ב"פרה שומרת שבת". אז אולי פה, לאחר שגילחו ומרטו בכל עוז, והכל חשוף, ניתן בקלות יתרה לקרא לאבר הגבר בשמו הראוי... (בפאני היל למיטב זכרוני כינוהו "שיפוד", אללי). אז ווקשה, שנסו ושנסנה מקלדות לשנסון העברי החדשני

אטיוד5

Active member
כבר היה בס"א

היתה תמימות דעים על "זימן". למקבילה הנקבית לא מצאו פתרון.

ליידילי

New member
???

מלשון הזמנה? או Z MAN יענו Zהו ה- MAN ... בס"א היה גם מילון, (אשר מן הסתם אינו נגיש עוד) ואי אלו פנינים ומרגליות נוספות. הוזכר באותו גליון של ידיעות "כוכית" (מבית מדרשה של משוררת אשר את שמה איני זוכרת). עבור בית התשוקות הנשי. ואני אומרת הניחו למילים מהעבר ולדימיויים הישנים שחררו מכבלים דמיונכן/ם...ובואו נראה לאן נגיע... (או לא) שכן אין המשימה פשוטה.

*צופיה*

New member
גם תמימות

הדעות נתנו ידן בז' הזה ? לי זה נשמע כמו שם של מועמד בסביבות המקום ה 79 ברשימת הגימלאים. ובהצלחה לך ולנו, אור.

אורמור

New member
אהלן נועם...אתה רואה

צוק העתים ומשכורת הלא משו של משרד החינוך הביאוני עד פי פחת ואני שבה להתפרנס מתפוז... כן תיארתי לעצמי שיהיה מי שיחשוב שהחלקתי על השכל אז לפחות הציפיות הראשוניות מתגשמות. האמת היא שאין פה ביג דיל זה כולה ניסיון לשמר או אולי לחדש כקדם מקום שפ'ם אהבתי ומסתבר שקשה לי להרפות. אם יהיו עוד כמה שמרגישים כמוני וירצו לתת יד כתף ומקלדת ולעשות מהמקום הזה משו מוכר וחביב זה יהיה אחלה.. ואם לא, אז לא... חשבתי שבמקום רק ל'גיד חבל לי וצר לי אולי יש מקום לנסות לעשות מעשה... אז זה זה, ולא שום מזוכיזם או סטייה חדשה שפיתחתי שמחתי לראות שבכל זאת יש הרבה מציצים להם אני משגרת-ברוכים הנמצאים ומי שעוד יצטרף-ברוך הבא אור שוב בביריות...

מצווה אחת עשית כבר

התפטרת ממני שוב. מפוזרת - נכון, הפורום משעמם עד מאוד. והכי טוב זה שהכותבים מתלוננים על טרולים, אבל לא כותבים מאום בעצמם.

שלום אהובתי

מזמן לא ראיתיך. אני שמחה להודיע בזאת שכל פורום שתכתבי בו, אני אגיע אליו כדי להכרית כל עניין ממנו. אולי כך נצליח להפטר ממך, אם כי, החלק המאזוכיסטי שלי טוען שצריך להשאיר אותך, ולו כדי לספק את החלק הסאדיסטי שבי.

למעלה