אהלן אהלן

אהלן אהלן

רציתי להמליץ על הספר NO LOGO של נעמי קליין שעוסק בצדדים החולים של עולם הפרסום, המיתוג והתאגידים.... מרשם בטוח ליציאה מהמטריקס, ממליץ בחום!

ALL IN

New member
ואם כבר קראת את NO LOGO אז כדי ש...

גם תקרא את הקונטרה של שמואל ורשבסקי,ספר שנקרא "ללכת עם לוגו",זה ספר MUST לכל מי שאוהב פירסום וגם לכל מי שקרא את הספר NO LOGO של נעמי קליין,קריאה מהנה

תדוה על ההמלצה

אבל למעשה אני לא אוהב פרסום, למען האמת אני מתעב פרסום בכל מעודי ולבבי.

johny_abola

New member
ובפעם המאה בערך

הספר הכי טוב בתחום הוא לדעתי "שיבוש תרבות" של קאלה לאסן - אדבאסטינג במיטבו

הספר אמנם מרתק ,ללא ספק

אבל , הוא קצת חצוף המחבר , אחרי שעשה מליונים מפרסום הוא בא ומטיף לי מוסר על מה ללבוש ומה לקנות.... (חוץ מזה שהוא עלה לי כמעט 100 ש"ח ברשת ספרים מאוד ממותגת)

אמנם גם קאלה לאסן וגם נעמי קליין

הם צבועים במידה מסוימת (למרות שלאסן נמצא איזה 300 מדרגות מתחת לקליין), אבל זה לא משנה את העובדה שהספר הזה הוא כמו בוקס לפרצוף ואני חושב שהספרים הנ"ל הם חובה לכל מי שנכנס (או בתוך) לעולם הפרסום. חשוב מאוד לדעת כמה כוח יש לנו בידיים ולי באופן אישי הספרים האלו הבהירו לי מהם הגבולות שלי.

ואם בהמלצות עסקינן...

אז כל דבר שיצא מ-מרשל מקלוהן, בדגש על המדיה הוא המסר. Brand Hijack של אלכס וויפרפורת' (לא יודע אם תורגם) ולאלה שאוהבים גם פילוסופיה, אני משום מה הצלחתי למצוא הרבה חיבורים מ - ברוכים הבאים למדבר של הממשי - סלבוי ז'יז'ק. אבל אולי זה רק הראש (או האשך - אם יורשה לי להשאיל ממך) המעוות שלי. חוץ מזה חלק מהספרים המומלצים פה בפורום גם חזקים לטעמי.

למעלה