אהלן אהלן

hazilR750

New member
אהלן אהלן

אז גם אני חבר בפורום .,. שלום לכולם

tygger

New member
בינתיים רצוי לעבור על חוקי הפורום.

וברוך הבא לפורום.

nimiz

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif כבר לעבור על החוקים??

רק הגיע כבר אתה מחפש לחסום?? אני ממש לא מבין זה.

nunimon

New member
פחחחחח... ../images/Emo6.gif

אתה בטוח שלזה התכוון המשורר?? "לעבור על חוקי הפורום"...? אולי התכוונת לקרוא את חוקי הפורום...?

SkyEye

New member
ברוך הבא + מנצל"ש (= גם אני חדש)

וכמובן ברוכים הנמצאים וגם הנמצאות. אחרי מספר חודשים של שריצה כאן בפורום אני סוף סוף יכול לראות את עצמי כחבר מן המניין
למעשה, אני כבר יותר מחודש על שני גלגלים בניכוי השבוע הראשון שבו הייתי מרותק לביתי עקב ההחלקה בנסיעה הראשונה
רכיבה בטוחה ומהנה!

nunimon

New member
כבר בשבוע הראשון?

אפשר לשאול מה קרה? כדי שנשכיל ונלמד - ושאר הרוכבים הטריים יוכלו ללמוד ולהזהר. אני מכיר חבר שהחליק בנסיעת מבחן על קטנוע 250, יום אחרי שעבר טסט. החלקה מטופשת שעלתה לו במרפק שבור, כי הוא בלם עם הקידמי על חצץ, ללא מעיל ומיגונים מתאימים. מיותר. את הדברים החשובים באמת הם לא מלמדים אותנו בטסט. חבל. בכל מקרה, ברוך הבא !

SkyEye

New member
לא בשבוע הראשון... בנסיעה הראשונה!

כביש ישר, שלושה נתיבים, תנועה זורמת ולא כבדה במיוחד, מרווח ביטחון מעבר לסטנדרט ביני לבין הרכב שלפני, ואז הוא בולם. וגם אני (זה שהופתע פתאום), בקידמי. וגם ממשיך לסחוט את המצערת תוך כדי כך |איןאייקוןלטיפשותחריגה| ... המפגש עם האספלט לא איחר להגיע, ולחנות בה קונים פרטי מיגון כבר לא הגעתי באותו היום. הקטע המצחיק הוא שקניתי כלי שהגיע בטרייד אין לסוכנות במצב די חבוט, הוחלף בו כל מה שהיה שבור או שרוט, ואז החזרתי אותו בדיוק למצבו הקודם

tygger

New member
מזל טוב. עכשיו טיף חינם.

לחנות עם ציוד המיגון נוסעים באוטובוס עוד לפני שאוספים את האופנוע פעם ראשונה. כי לכביש זה ממש לא איכפת מתי קנית או מתי עשית רישיון. אפילו לא אכפת לו כמה זהיר אתה חשבת שאתה.

R-o-i

New member
שבוע זה מכובד... אבל אני כבר ביום

הראשון על הדיוק 125 שלי פגשתי כתם שמן על 90 כמה גילגולים ויצאתי מזה עם כמה שיפשופים כמובן שלא גיליתי להורים כדי לא לסיים לרכב לפני שהתחלתי, יומיים אח"כ נכנסתי מהר מידי לסיבוב רטוב, ברקס קידמי... נעלתי ונפלתי... ואז זכיתי לחתימה... אני לא רק רוכב, אני גם מחליק
היו ימים

bendoe

New member
כווולללם../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

פה מדובר בגבR גבR
נא לתת ת'כבוד הראוי
ברוך בואך עיוני

flecktor

New member
מתעלק לניצול לשאלה

יש סיבה שהיא לא שחיטות בשורות המועדון שקיבלתי ביוני את ההודעה על בחירות לוועד המועדון שיתרחשו במאי?

Rossi46 ®

New member
חציל ../images/Emo70.gif

אז השתכנעת לבוא ולכתוב בפורום ! ברוך הבא אח שלי . עידו .

M O R M

New member
ברוך הבא לפורום הפרדס של תפוז

כפי שתכיר במהרה ותראה שיש תפוזים נחמדים לרוב בפרדס. רובם פשוט נהדרם חלקם הקטן פחות. מאחל לך המון נחת מהפורום ונשתדל לעזור ככל יכלתינו לענות על שאילותך אם יהיו. רכב בכיף ותהנה.

nunimon

New member
אני קורא נכון?

מוטי מאחל ברוך הבא בלי להמליץ על DRZ400SM ??? שמישהו יבדוק אם יש לו חום....

למעלה