אהלן אהלן...

אהלן אהלן...

אהלן אהלן לכולם/ן.... שמח שיש לי את הזמן סוף סןף להתעסק במה שאני באמת אוהב ולנסות לקחת את זה צעד אחד קדימה. רציתי לברר אם מתקיימת האקדמיה לצחוק 2? איפה ? מתי ? כמה כוסיות יהיו שם? גם שם תהיה בדואית ל 3 פרקים?! הקאמל קומדי קלאב או הצוותא קומדי קלאב הם הבמה היחידה לאחד שרוצה להיות סטנדאפיסט ? כי למען האמת , כחיפאי , יש עדיפות לצפון... אבל אם יש מישהי שמוכנה לשחרר מזרן , שמיכת פיקה בצבע כחול , כרית ותגיש את ארוחת הבוקר בשעה 7:43 אז תמיד אפשר למצוא פתרון... למי פונים ? מה עושים? ועם מי צריך לשכב בפורום הזה בשביל לקבל ארוחת בוקר ב 7:43?!

לוּבּה

New member
אני שלי ואני אשרת אותך היום.

[16.4 לשעה, תודה] [וזה לא מה שאתה חושב] אני כמעט בטוחה שלא תהיה עונה שניה לאקדמיה, לאור העונה הקודמת
ואני לא חושבת שלקאמל/צוותא קומדי קלאב יש מתחרים, מצטערת:\

נו מילא...

היי שלי , ותודה על הנכונות... 16.4 זה מתחת למינימום...צריך להעלות סטנדרטים...בואי נתחיל מ 20 עגול לשעה אולי דווקא כן יעשו עונה שניה , כי הרי מי שהיה באקדמיה נעלם...אולי יעשו מזה "24" הגירסה הישראלית... אני לא מחפש מתחרים לקאמל/צוותא , אני מחפש את כל האפשרויות שיש ומשם לבחור את המתאימה אני שמח למצוא פה נכונות מצד אנשים לעזור בענין , ומקווה שהסוציומטים ישארו בפורומים שלהם..

תהיה עונה שנייה

יהיו אודישנים בקאמל... יש איזה מועדון סטנדאפ בצפון אני צריכה לברר עליו ואז אני אוכל לכתוב לך פרטים. חוץ מהקאמל וצוותא יש גם מועדון סטנדאפ בכפר סבא שנקרא "שרונס". בקרוב יתקיימו שם קרבות סטנדאפ בין סטנדאפיסטים מתחילים.

תהיה עונה שניה והיא תתקיים בקאמל

ונוסבאום מחמם את שגיב פרידמן, כותב בארץ נהדרת ויש לו תכנית עם אורי חזקיה...אם זה לא הצלחה... יוסי וטירן לאחר פינה קטנה אצל אדיר מילר ופרסומת כעת מופיעים בצותא והופיעו ביומטוב אורבך-צותא, יומטוב הדר לוי בערו הילדים (כל אחד והבחירות שלו?) פורמן-ערוץ ילדים כזה של פוקס משו בתור שחקן סוג ג' עכשיו תחליט אם הצליחו או לא אבל אני יודעת שאני אשמח להתחלף עם נוסבאום כשהוא התחיל הוא היה במצבי-במה פתוחה.

למעלה