היי הייי שמחה לראות שחזרת!!!!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 9/4/04 #16 אמאא...בתמונה בכרטיסישי-../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif זאת את איזה עיניים....אמממממממממממאא
F faith2 New member 9/4/04 #18 אין לי ילדים../images/Emo46.gif אמממ יאפ, ת'אמת שכחתי להחליף אותה. שמתי אותה שם לידיד שלי
ה השנייה מנצר האחמיות New member 9/4/04 #19 שיר,מה אמרתי לך?היא מתכחשת../images/Emo28.gif|באג אבל את צודקת אין לך ילדים יש לך ילדה שירן אני ושינון לא במשפחה כי אני מאומצת והוא אחורג..
שיר,מה אמרתי לך?היא מתכחשת../images/Emo28.gif|באג אבל את צודקת אין לך ילדים יש לך ילדה שירן אני ושינון לא במשפחה כי אני מאומצת והוא אחורג..
S shiroosh999 New member 9/4/04 #21 זה לא פיררררר ../images/Emo85.gif זה באמת לא פיר.. רותם את הבת שלי! מתי תביני את זה?!?!?!?!? אז מה אם אמא שלך קטנה ונמוכה ורזה?!?!?!?!?!? תפסיקי להתבייש בה! ובנכדים שלי! וגם לך יש נכדה! אורטל!!!
זה לא פיררררר ../images/Emo85.gif זה באמת לא פיר.. רותם את הבת שלי! מתי תביני את זה?!?!?!?!? אז מה אם אמא שלך קטנה ונמוכה ורזה?!?!?!?!?!? תפסיקי להתבייש בה! ובנכדים שלי! וגם לך יש נכדה! אורטל!!!