אהלן אהלן

אהלן אהלן

שלום לכולם אני לא חדש בפורום ואפילו דיי ישן (הייתי בסוף תקופת GORILLA ובעצם הגעתי עם MARSALA ) בכל אופן.. חזרתי .. ולא בגדול כי דיי שכחתי המון דברים.. אז שלום לכולם וקוראים לי איל ואני אנסה לשאול שאלות ולענות על כמה שאוכל בזמן שאהיה בבית ( מה לעשות שהצבא לא נותן לי הרבה זמן כזה....) ומכאן לשאלה קטנטנה... יש לי מן בקבוקון/בקבוק קטן מפראג שמופיע עליו הכתוביות הבאות : Fernet Stock Citrus.... מישהו יש מושג?

rustynail

New member
הסבר מלא בקישור

פשוט נכנסתי לאתר שלהם ואין הפניה לאנגלית אז לא הבנתי כלום ואז מצאתי הסבר במדריך תיירים למה לשתות בפראג זה בעקרון סוג של ביטר שהולך סבבה עם טוניק והסיטרוס זה בטעם הדרים

marsala

New member
חברים קבלו בחזרה את אייסמן../images/Emo70.gif

לרובכם הוא חדש כאן אבל האמינו לי שאייסמאן היה ממקימי הפורום ,נצלו את בנק המידע שיש לבחור!! אז הוא הלך לו לצבא ונעלם לו.... עד שסחבתי אותו באוזן .. כמובן שהבטחי לו גם דרינק חגיגי
, אז איל ממש טוב לראות אותך ! ונתראה יותר במסנג'ר מוש

MEIMIS

New member
מזמן מזמן שהייתי צעיר

נכנסתי לפה לשאול למה האלכוהול לא משפיע עליי..... חחחח והוא ענה לי שרשור שלם חחח

סניפטר

New member
אוהו אני זוכר אותו ואת שירשוריו

היו זמנים חברה מתי מפגש מוש תפוס צ'רטר אגב אני ישבתי היום על יין קיאנטי מעולה . + השירז של כרמל מזרחי . הראש עובד אבל הרגלים כשלו (בעייה). טל

zorik23

New member
זה לא FERNET איטלקי ?

אולי זה על אותו עיקרון כמו fernet האיטלקי הזה, מר, טוב לעיכול וכל השטויות האלה. הגירסה הפחות נעימה של הייגר.... שזה מזכיר לי קטע שהיה לי שבוע שעבר בעבודה : בא אלי בחור לבר ושואל "תגיד אתה יודע להכין ייגר ?" אני עונה לו בחיוך "כן" אז הוא אומר במבט מופלא כזה "ואו, באמת ?"
ההוא נירא לי ציפה לאיזה קוקטייל עם 80 מרכיבים....

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

:))))))))))))))) מוסיף תמונה של ברמן באילת שלא מתקמצן על הייגרמייסטר שלו

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח