אהלן אהלן.......

c12chen16

New member
אהלן אהלן.......

טוב בקיצור, אני זה בעצם c12chen12 פשוט לא הצלחתי לשחזר את הסיסמה של המשתמש הקודם אז פתחתי אחד אחר...... בכל אופן אני יותר ישן ממה שחשבתי, שכחיפשתי הודעות שלי בפורום מצאתי הודעות מ-2006 (בתכלס הרגשתי שעזבתי את הפורום רק לפני שנתיים).... כרגע אני בצבא שירות קרבי משתחרר עוד חודשיים בערך, בוא נגיד שמאז כיתה י"ב לא התעסקתי בחלומות צלולים יותר מידי אבל מידי פעם במשך השירות נזכרתי בנושא וגם חיצללתי פה ושם, כמובן שזה לא היה כמו התקופה שלפני הצבא שחיצללתי די הרבה אבל עדין זה תמיד השאיר טעם טוב ורצון לחזור לנושא רק שזה היה קצת בעיה מבחינת שעות שינה וזמנים בצבא, אני משתדל לקרוא על הנושא ולעיין בפורום מידי פעם (מאז שהתגייסתי המשכתי בנוהל הזה) וזה עזר לי לחצלל בתדירות של 2-3 חצלולים בחודש. ברגע שאני אשתחרר אני אנסה לחזור לנושא קצת יותר ברצינות ולקוות לחצלולים איכותיים יותר ובתדירות יותר גבוהה, סתם רציתי לעדכן ולבדוק אם עדין יש כאן חבר'ה מאותה התקופה.. חוץ מנהל הפורום שאותו אני זוכר בכל אופן בהצלחה לכולם עם העסק ואני אשתדל לרשום פה מידי פעם כשאני בבית

c12chen16

New member
תודה P :

קיצר אני אהיה פה מידי פעם לשאול ולענות על השאלות וכמובן לפרסם חצלולים או ניסיונות שיבואו בהמשך הכל תלוי בזמן שיהיה לי

למעלה