אהלן אהלן....

אהלן אהלן....

מה שלומכם איך אתם מרגישים???? ביקרתי בפורום כמשקיף מהפלאפון איזה 3 חודשים... ניסיתי להגיב אבל זה נורא מיאש... אז חוץ ממשפט לא הגבתי. כעת השתפכות. יש לי תחושה שהפורום שלנו טיפה איבד כיוון... לא יודע למה אבל זו התחושה... נורא קשה לי למקד אותה גם. אולי גם כי יש פה תחלופה של מאסיבית של אנשים, והם מבקרים שואלים שאלה ונעלמים... גם מלא חברים שהיו ממש פעילים נעלמו להם.... אז חברה תגיבו תראו סימני חיים. כולכם... אשרי האיש, אליסף, HAIMW נעמוש וכד' וכד'. ד"א אני מוכר את שתי הכלים שלי על מנת להתקדם לשלב הבא. הכלים המדוברים הם : TYROS2 & FANTOM X6//. בברכת חג שמח, ומועדים לשמחה. דביר.

P s y 4 l i f e

New member
אהממ

תודה על דרישת השלום והבריאות , אני מניח שהכל בסדר... באמת אני אישית יחסית די חדש פה בפורום, כמה חודשים , ואני לא מוצא מספיק נושאים להגיב עליהם. אני יודע שיש פה אנשים מקצועיים מאוד ומנוסים שזה הכי חשוב. אגב, נחמד מאוד לדעת שאנשים שמים את לבם בפורום אפילו אם זה רק מהפלא' !! אז קבל ח"ח. ברכות על ההתקדמות ל"שלב הבא", למרות שהכלים שלך יוצאים מן הכלל וכרגע אני רק יכול לחלום עליהם, השלב הבא יותר בגדר סינתים מפוצצים באולפן ביתי :) , או הworkstations היותר חדשים שיצאו בזמן האחרון... בכל אופן, חג שמח ומועדים לשמחה לכל חברי הפורום :) חן.

haimwe

New member
אני עדיין פה...

אני כל יום נכנס ואם יש לי מה להגיב אני מגיב, אם לא אז לא....

היי אני פה מדי פעם מציצה.

תראה זה לא כ"כ פורום לפיטפוטים זה יותר פורום לשאלות תשובות טיפים עזרה וכו'. כך יוצא שאנשים באים ונעלמים פה.. אבל אני כל הזמן פה.

גם אני אשם קצת...

בעיקר עומס בעבודה לא היה לי כ"כ זמן לפורום ובכלל.. אני מקווה בעז"ה לחזור לפעילות שוטפת בזמן הקרוב

למעלה