אהלן אהלן
בדרך כלל אני בפורום דיבוב בעיקר אבל קפצתי לבקר כי נקלעתי לסחרור של צפיות בקטעי אינויאשה ביוטיוב ורציתי להכריז כמה שאני אוהבת את הוידאו קליפים האלה של אינויאשה שמעלים ליוטיוב. יש אחד מהם תחת הכותרת you dont see me שלא רק שבכיתי כמו ילדה קטנה (ואני כבר לא כל כך ) גם הפכתי אותו להמנון הרישמי של הפרידה מהחבר שלי לפני שנה וחצי בערך.
היי היי לכולם. כיף לדעת שיש מקום שאפשר לקשקש בו על אינויאשה, הסדרה הנפלאה שהצילה את חיי כששירתי בכלא בצבא ונתנה לי סיבה לןקום בבוקר- כדי לחכות לערב. שאלה, בתור מי שראתה את כל פרקי הסדרה עד סופם הקטוע, איפה אפשר להשיג את פרקי המנגה החדשים (אולי כבר ישנים בשבילכם)? אפילו שזה לא יהיה אותו הדבר לקרוא את בועות הדיבור באנגלית ולדמיין איך זה היה נשמע ביפנית.. וכמובן שזה לא יהיה אותו הדבר בלי לשמוע את קולו של קאפי הנהדר שבגללו התחלתי לראות רנמה. זהו למונולוג המושקע, אשמח לתשובה מכם! תודה וחג שמח
בדרך כלל אני בפורום דיבוב בעיקר אבל קפצתי לבקר כי נקלעתי לסחרור של צפיות בקטעי אינויאשה ביוטיוב ורציתי להכריז כמה שאני אוהבת את הוידאו קליפים האלה של אינויאשה שמעלים ליוטיוב. יש אחד מהם תחת הכותרת you dont see me שלא רק שבכיתי כמו ילדה קטנה (ואני כבר לא כל כך ) גם הפכתי אותו להמנון הרישמי של הפרידה מהחבר שלי לפני שנה וחצי בערך.