אהלן אהלן

shirpan

New member
אהלן אהלן

בדרך כלל אני בפורום דיבוב בעיקר אבל קפצתי לבקר כי נקלעתי לסחרור של צפיות בקטעי אינויאשה ביוטיוב ורציתי להכריז כמה שאני אוהבת את הוידאו קליפים האלה של אינויאשה שמעלים ליוטיוב. יש אחד מהם תחת הכותרת you dont see me שלא רק שבכיתי כמו ילדה קטנה (ואני כבר לא כל כך ) גם הפכתי אותו להמנון הרישמי של הפרידה מהחבר שלי לפני שנה וחצי בערך. :) היי היי לכולם. כיף לדעת שיש מקום שאפשר לקשקש בו על אינויאשה, הסדרה הנפלאה שהצילה את חיי כששירתי בכלא בצבא ונתנה לי סיבה לןקום בבוקר- כדי לחכות לערב. שאלה, בתור מי שראתה את כל פרקי הסדרה עד סופם הקטוע, איפה אפשר להשיג את פרקי המנגה החדשים (אולי כבר ישנים בשבילכם)? אפילו שזה לא יהיה אותו הדבר לקרוא את בועות הדיבור באנגלית ולדמיין איך זה היה נשמע ביפנית.. וכמובן שזה לא יהיה אותו הדבר בלי לשמוע את קולו של קאפי הנהדר שבגללו התחלתי לראות רנמה. זהו למונולוג המושקע, אשמח לתשובה מכם! תודה וחג שמח

Mana Sama

New member
זאת השיר שאני חושבת? 0.0

עשית קאמבק? אם שזו לא את וסתם יצאתי סתומה עכשיו XD בכל אופן,ברוכה הבאה :} ובעניין המנגה-אני חושבת שליסה תשמח לעזור ^^-

שלום, אני ליסה. ../images/Emo140.gif

גם אני אהבתי את השיר מהווידאו קליפ. ובהחלט, אינויאשה זו אחלה סיבה לקום בבוקר, ולהעביר את הזמן בצפייה, עם רצון לעוד. מיד אשלח לך מסר בתוספת הכתובת לקריאת המנגה אונליין, שמתעדכן קבוע. יום טוב. (-:

shirpan

New member
עוד שאלה, הפרקים במנגה

האם הם כמו הפרקים של התוכנית? להמשיך לקרוא מפרק 168? או שהסדר שונה ממה שהיה בסדרה? ואם כן, מאיזה פרק להתחיל לקרוא?

אוקיי, ../images/Emo58.gif <-- לפרקים האחרונים באנימה.

הצ'אפטרים רובם כמו באנימה עצמה, אבל, כמובן, כמו בכל אנימה ומנגה- זה לא יהיה במדוייק אותו הדבר. אם את רוצה לקרוא מהיכן שהאנימה הסתיימה, את יכולה להתחיל מווליום שלושים וארבע. אבל, אני לא ממליצה על כך. האנימה, כמו שאמרתי, לא תהיינה כמו המנגה, ולכן, יש פרטים חדשים או דברים שלא ראינו. בגלל זה, אני ממליצה לך לקרוא מההתחלה. האנימה מדביקה את המנגה עד לפרק באנימה בו קוהאקו שיחרר את העכברים האלו, ונתקל בסאנגו- מה שגורם לו כמעט ולהיזכר בה. מכאן זה קצת ממשיך, עד לסאגה חדשה. האנימה "סגרה" את עצמה בפרק שלא היה במנגה, כנראה. עם זאת, זה בהחלט לא היה פילר.

למעלה