אהלן אהלן

Peoples Crembo

New member
אהלן אהלן

אז אני חדש כאן... בטח שמעתם את זה כבר הרבה. אני רועי, חייל, בן 20 (עוד שבועיים), ומאז שאני זוכר את עצמי אני נמשך כמו מגנט לכל תחום המשחק, ודיבוב הוא ללא ספק אחד הדברים שיותר מעניינים אותי כיום ושאני רוצה מאוד ללמוד ולהכיר. משהו מקצועי עוד לא יצא לי לעשות, אבל כולי תקווה שזה רק עניין של זמן.

מאיוש33

New member
ברוך הבא :)) ../images/Emo60.gif

אני מאיה , בת 14, חולמת לדבב :] השתלבות מהירה! ושאלה: איך הגעת לפורום? אני מקווה שזה דרך המודעה של "תפוז אנשים" על האירוח של ענת ניב D: אם כן , יצטרפו עוד מלא חדשים על בטוח!! יאיי P: [ חח טובל, מצאת זמן לפתוח שרשור היכרות, שד"א גם אתה מוזמן לענות עליו
]

Peoples Crembo

New member
האמת שלא...

כבר כמה פעמים נכנסתי לפורום הזה סתם כדי לטייל ולראות.. אבל בזמן האחרון החלטתי שאני לא מוותר ואני הולך על זה אז הצעד הראשון שלי הוא להצטרף לפה. ואני אענה על השרשור בכיף

Hawkgirl

New member
ברוך הבא ושיהיה בהצלחה! D:

אני רותם בת 18, וחיילת בעוד 11 ימים! D: דיבוב זה אחלה! אל תפסיק לאהוב את זה לעולם! XP

רותם, אם את חיילת בעוד 11 ימים, ו...

ואני בעוד ארבעה ימים טס לשבועיים, אז זה אומר ש... רגע, חושב. מעכל את העובדה. ... לא יהיה מנהל בפורום? XD *חושב*

Hawkgirl

New member
דהההההההההההההה

כשדיברנו במסן ניסיתי לשאול אותך מתי אתה טס ומתי אתה חוזר! כי כבר חישבתי בעצמי את הימים בראש והבנתי שלא יהיה מנהל באותו זמן! XD אבל לאאאאאאאאאאאאאא, אתה לא ענית והלכת לישון! באקה! XD

Tu Lus

New member
לא נורא אני פה כל יום!!!! לא נוטשים את הפורום

לעולם לעולם לעולם !
חחחחח

Bar391

New member
וולקאם D:

אני בר, בת 15 וחצי, מדבבת. ואממ השתלבות מהירה :) וראיתי שאתה ממודיעין..גם אני וגם שחר mikeys barking

Tu Lus

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

נאי טובל, חיילת בת 19 קריינתי קטע קטן בסרט "מישהו לרוץ איתו" ולא דיבבתי מקצועי אבל אני מקווה שעוד עשרה חודשים בערך, לקראת השיחרור אני אתחיל משהו! שיהיה גם לך בהצלחה.

למעלה