אהלן אהלן לכולכם

אהלן אהלן לכולכם

קיבלתי את מה שכתבתם המון המון תודה לכם ותאמיני לי מכל הלב חיממתם לי את הלב ושוב פעם המון תודה

כן ותאמין לי תשאל אפילו את אפרת

אשכרה התחפנתי בבית אגב וגם התחלתי לעזור בתנדבות במתנ"ס איפה שאני גר בראשל"צ התנדבות במחשבים שם ועוזר מאמנת בכדור יד או יותר נכון "מטרה נייחת" בכדור יד יש קבוצות של גיליים מכיתות -א- עד-ג- וכמוכן בחטיבות בניים אם הילדים הקטנים צרכים קצת לעבוד בפסיכולוגית כלומר הם ילדים קטנים ממש מתוקים אבל הם פגיעים אני יותר שם למען העזרה ולמען כיסו"ח של המאמנת אם יקרה משהו. סך הכל זה אחלה של דבר ואני מאוד שמח שחזר לי המחשב לפה

epi

New member
אני שמחה ביותר....

שחזר לו המחשב כי בכל התקופה שלא היה לו מחשב אני התחרפנתי מזה כי כל דבר הייתי צריכה להיות אשת המחשבים שלו ועכשיו נפתרתי מזה תודה רבה... סתם הוא יודע שעשיתי הכל למענו ואני ימשיך לעשות....

תדעו לכם אגב

אני כבר כמה שנים בפורום הזה ובאמת מכל הלב אם כל מה שהיה לי את הבאלגן אני אוהב מאוד תפורום הזה וימשיך לכתוב בו ואני למדתי את הלקח מה שהיה ואני לא יעשה את זה יותר זה כמו בית שני שלי פה וזה מכל הלב. אגב הקמתי פה בתפוז כמו תחנת רדיו כזאת שנקראת "בלוז לכחולי המדים" יש שם שירים ישראלים ושירים של היום. חוצמיזה מה שאפרת כתבה והיא יודעת שאני מעריך אותה מאוד שהיה אחלה של בחורה ותאמת אני מתעלל בה במסנג'ר אבל סך הכל הכל מאהבה והיא יודעת את זה... וגם כמו שהיא ציינה שתעשה הכל בשבילי גם אני אותו דבר יעשה בשבילה. בכל אופן הייתי באימון כדור יד עזרתי שם עמדתי בשער הילדים כמה שהם קטנים הם פתחו לי את מה שצריך לפתוח (המבין יבין) חחחח אתם קולטים אותי עומד בשער אני עוזר להם בבית ספר אופקים שם- אחד הילדים יש לו שמאלית חזקה נותן לי זריקה אני קופץ לכדור נפלתי על הצלעות חטפתי שפשוף חבל על הזמן גם הלכה לי הרגל- בכל אופן אני זז למשחק כדור יד היום בהיכל הספורט. אם כבר תאמיני לי לראשון זה עיר קטן אני קולט כדור שעף לכיוון שלי רואה שם משפחה מוכר לי הילדון בא לכיוון שלי שואל אותו עם אבא שלו שוטר אומר כן מה מסתבר שזה אבא שלו אחד הקצינים אצלנו אחד הקצינים התותחים של ראשון לציון-. בכל אופן יותר מאוחר אני הולך לראות את יובלי (אחיינית) שילי התגעגעתי אליה. יאללה ביי

למעלה