אהלן אהלן אהלן

אהלן אהלן אהלן

מה המצב? מזמן לא השתתפתי אבל להציץ אני כן מציצה . ושוב להתחבטויות שלי: בכוונתי לפנות למקום מסויים שיעשה לי היפוך ב-כמה מעלות. מה עלי להבין לגבי הדבר שצפוי לי ב ***? קנאז אייהוואז לאגוז עד כמה הצלחה צפוייה לי בעניין (בערך מה הגבול?) מאנאז אנסוז סווילו איך אפתור את בעיית הצרידות שאופפת אותי בזמן האחרון? (אולי זה מהתרגשות אבל זה תוקע אותי מאוד) האגאלאז פרת'רו ת'וריסאז שתיהי לכולם שבת שלום מבורכת ונעימה. כיף לחזור ולהשתתף. והמון תוודה!

../images/Emo191.gif- צאקרת הגרון (תקשור)

לגבי הצפוי ב****... הרונים אמרו שמשהו צריך למות ולהוולד.. (שני רוני מהשלוש דיברו על סיום ומוות והראשון קנז על נפילת האסימון יעני עכשיו הבינה..) לגבי מידת ההצלחה ? מנז - זיכרי שאת חלק מרשת היי הרשת והפיקי ממנה את המירב (אל תהיי פה סוליסטית ) אנסוז- רון הנאום מלא ההשראה.. כוח הדיבור צ'קרת הגרון.. סווילו רון השמש - אבל מצד הכוח הייני = תהיה הצלחה אם תהיי חלק ממהות רחבה... והשאלה שמעניינת אותי!(רונים בעבר שמשו לריפוי והם הרבה יותר ממנבאי עתידות ...!) איך להפתר מצרידות? האגלאז- הברד הראשון של החורף הכנסי הביתה והגיפי את התריסים פתרו - היי האשה הבשלה החכמה שיודעת להפיק מכל מצב את המירב... תוריסז- חצי הכוס המלאה. הפיקי מהמצב את החיובי הרונים אמרו לך שאת צריכה ראשית מעט להתרחק ולחשוב חיובי על הדברים.. צרידות - יש משהו שאת לא מבטאת מהפנים לחוץ? תנסי לשים רון מתחת לכרית (קחי חלוק נחל וכתבי עליו בטוש לא מחיק את הרון ביחרי רון משלוף רון או שאם יש לך סט רונים ממנו ואז גם לא צריך לכתוב וזה.. רק תקראי על הרון לפני שאת משתמשת בו והיי בטוחה שזה המענה לחסימה בגרון.) בהצלחה
ותשתי משהו חם...כמו תה מרווה...

עומר.. את אישורך

שלייקסום, מחשבה שניה עומר אמרה שריפוי ברונים זה מאוד רציני כי מה שעוזר גם יכול להזיק וחשוב לדייק את הבחירה. צאקרת הגרון זה לרוב- אנסוז אני לפעמים מוצאת שמשהו שמתבטא בגרון נובע ממקור פנימי כמו לב או מעשה וכו.. ולכן הצעתי שוף רון.. תבחרי בזהירות רון.. ועדיף להתייעץ לפני אפילו לתיבה האישית של עומר וגם שלי..אם בא לך.. מה את אומרת עומר? שרלטני? נועז? או אולי מדוייק..?

ליאונרדו את מקסימה

תודה רבה.. אני אכן מרגישה שהמילים נדחקות הצידה ולא ממש יוצאות בזמן. אולי זה גם הפחד והחשש שמציפים אותי בהקשר לנושא. בינתיים אני לוקחת כדורי תמציות ושותה תה דבש מקווה שלפחות פסיכולוגית זה יעזור לי
תודה על עזרתך הנדיבה בפיצוח הדילמות שלי
שיהיה לך ולכולם חג מקסים מחדש ואוהב, וכמובן שאשמח גם לדעתה של עומר היקרה. המון תודה!

הילינג ברונים - באמת עניין רציני!

אני מאוד אוהבת את הדרך שלך. חשוב להתייעץ כשבוחרים את הרון. שימוש אנרגטי לא מושכל ברונים עשוי להועיל פחות או להזיק. אני בעד התייעצות עם מי שיש לו נסיון עם הסמלים לפני שמשתמשים ברונים לריפוי (או אולי בכלל?)

למעלה