אהלן אהלן אהלן......

Elina5

New member
אהלן אהלן אהלן......../images/Emo9.gif

וברוכים הנמצאים מראש.... חזרתי לפני מספר שבועות , אך אבוי...המחשב שלי שבק מרוב געגועים ( ללולו....), כך שנבצר ממני כל העונג הגדול של שיחות אינטרנט משובבות הנפש...בסופו של דבר הוא חזר מתיקון, והחיים מתחילים לחזור למסלולם. יש המון סיפורים נהדרים מסיבוב ההופעות האחרון שחזרנו ממנו, זה עתה. כל כך הרבה, שצריך באמת סדנת סיפורים "על" כדי להעביר את כל החוויות , שוודאי יעניינו אתכם מהכוון של הריקוד. אמריקה קיבלה אותנו באהבה ופרגון מדהים. הופענו במספר מדינות בתיאטראות מדהימים...! בכל מקום, נגמרו הכרטיסים להופעות שלנו עוד לפני שהגענו( תיאטראות של אלפי אנשים...) פוסטרים ענקיים של "מורנה אמורה" קידמו את פנינו בשדה התעופה בג'ורג'יה, ביקורות נפלאות בעיתונים , ודרך אגב , אולי מישהו ראה בארץ, תוכנית בוקר של fox news שסיקרה את סיבוב ההופעות שלנו. חוץ מזה העברנו סדנאות של המופע ואני העברתי כיתות אמן של ריקוד מזרחי, הרצאות , והרבה שיעורי ריקוד בנושאים שונים של ריקודי בטן.נטע שיזף המדהימה, שותפתי ליצירה שלנו (ואמנית בחסד עליון), העבירה שיעורים בפלמנקו.זה לא ייאמן עד כמה הם צמאים ללמוד ,לראות , לחוות, וכל כך פתוחים לקבל....מכיון שנסענו לייצג את ישראל (משרד החוץ), היתה התענינות רבה סביב מיזוג התרבויות שבאנו להציג. מקוה שבקרוב, נוכל לבשר על תאריך מופע באזור המרכז(בארץ...), בינתיים אנחנו מופיעים בכל הארץ, כי במשך 4 שנים הופענו בעיקר בתל אביב. הופענו כבר מספר פעמים בפסטיבלים בח"ול ותמיד זה נפלא לפגוש בקהל חדש, אחר, מסוקרן ומרוגש מחוויה שחדשה עבורו. יש עוד המון סיפורים וקטעים מצחיקים ומרגשים עד דמעות....אבל אולי בהזדמנות זה יתאפשר בפורום חי...(ולא באמצעות הקלדה איטית...) שרונה,יש לי בשבילך דיווחים מההופעות שלנו בניו יורק...ששם דרך אגב, ניגנו לנו נגנים צוענים מספרד(סוף הדרך...) חשוב להזכיר, שחלק מההצלחה שלנו, היו הנגנים הנפלאים שלנו,ששון וחוסאם שליוו אותנו גם בהופעות וגם בסדנאות. חודש שלם של געגועים לתלמידות שלי... לכל המסגרות, שבאופן פלאי לא התמוטטו בלעדי... וחזרתי כהרגלי לבולמוס של עבודה ופרוייקטים ,שחלקם וודאי ישמחו אתכם עד מאוד....(הפתעות לאחר כך).שמחתי לראות שהפורום כאן שוקק חיים ושקשוקים... ראיתי שיש הרבה התלבטויות לגבי מוצ"ש הקרוב, ה 6 למרץ, אז אוסיף עוד "פעילות" לעיונכם: ההופעה:"געגועים ללולו" בבית שמואל בירושלים, זאת תהיה הופעה חגיגית במיוחד, גם כי אני ירושלמית במקור, ומשם הכל התחיל בשבילי (לפני 21 שנה...). תתארח במופע הזמרת : אימאן(מי שמכיר מ"צ'לרי בגדד")וכמובן התזמורת שלי, שרק בשבילה כדאי להעפיל לעיר הקודש. יש כרטיסים בהנחה במכירה מוקדמת בקופה של בית שמואל:026203455/6 יש עוד כמה דברים שאעדכן בהמשך, ותיסלאם לכולם, על כל היוזמות. כדי לשתף קצת , אני מצרפת את אחת מהבקורות שהופיעו בעיתון הראשי של יוסטון(כן, אני יודעת, רוצים תמונות...אבל מה לעשות, הן מאוד כבדות ולא עולות כאן). איחולי שבוע טוב לכ-ו-ל-ם אלינה

באלאדיה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif

אני מניחה שיש לך ג'ט לג רציני...
נהדר לשמוע על ההצלחה המסחררת - זה ממלא אותי בגאווה
, ואני - בעצם כולנו מתים לשמוע על כל הסיפורים. אנא, אל תשחררי לאט לאט כי החיים יסחפו אותך מהר הלאה והמסע יתרחק (ככה בד"כ קורה) - תני לנו high-lights
אגב - אני מאוד רוצה לראות את המופע אז אנא עדכני ברגע שיש לו"ז (ועוד הופעה אחת בת"א או המרכז לא תזיק נכון?) ועוד שאלה - לגבי הקורס בווינגייט, כמה בנות יש בכיתה ומה אורך הקורס (בסמסטרים)? איזו תעודה מקבלים בסופו ומה תנאי הסף (יכול להיות שדיברנו על זה בעבר ושכחתי)?

אהלן אהלן אהלן , התגעגענו ../images/Emo13.gif

ברוכה השבה. טוב לשמוע על החוויות הטובות מהסיבוב המוצלח בחו"ל. אני מאחלת לך שיהיו לך עוד הרבה חוויות טובות כאלה. מאד רציתי לבוא למופע שלך במוצ"ש, אבל זה מתנגש לנו עם מסיבת פורים. אני מתכווננת על המופע הבא שלך בסוף החודש בסוזן דלל, אינשאאללה....
אורנה

רובידה

New member
סחתין עליך ../images/Emo8.gif

כל הכבוד יקירה, את מתווה דרך חשובה בתפיסת הריקוד בארץ ובעולם ועל כך אני מצדיעה לך. כן ירבו הצלחות, הופעות וסדנאות. חיכינו לך.

olgi

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

איזה סיפור ! אני מתה לראות את ההופעה! דרך אגב, תמונות כבדות - זאת לא בעיה בכלל. אם את רוצה לעלות אותן כאן, תצרי קשר איתי, אני אוכל להקטין לך אותם או להסביר איך מקטינים.

tamarind1

New member
סוף סוף...

איזו ביקורת מדהימה! אל תחסכי מאיתנו גם תמונות... שבוע טוב, תמר

אכן נציגות נכבדה לישראל../images/Emo34.gif

ואנחנו גאים! אלינה, סופסופ את חזרה בפורום, שמעתי ברגע האחרון על ההופעות ומיד שלחתי דא"ל לחברות בחו"ל. אז אני מחכה לשמוע חויות, מאז שמעתי שחזרת אני מנסה לתפוס יום שישי להתקשר אליך אבל זה יום שבורח מהר (אני לוקחת את יובל לבריכה, צוללן אלוף), בתקוה שהשבוע..

מצטרפת לברכות

איל היה בסדנאות? איך היו הבנות, מה למדתן, איך הן התיחסו אליך? ספרי פרטים, ספרי פרטים...

rafy lerner

New member
היי אלינה

התגעגעתי האמת אני אגיע בסוף החודש לוהפע שלך. רציתי לשאול האם גם המופע של "מורנה אמורה" יעלה בסוזן דלל? אשמח להיזכר גם במוטפע הזה? רפי

Elina5

New member
תודה על קבלת הפנים החמה וחג שמח|ליצ

מאוד מחמם לקבל את כל התגובות של כולם, זה ממש מרגיש שחזרתי הביתה.... מקוה שבאמת אוכל בהדרגה "לשחרר" עוד ועוד סיפורים, אך בינתיים אני מתחילה את מרתון פורים
,שייגמר רק בשבוע הבא..... מה שלא משאיר יותר מדי פנאי, אז..........המשך יבוא, ושוב, שוקראן אווי אווי לכולם, אחלה פורומיסטיות שבעולם (יצא לי חרוז)! צאו ושקשקו עדלאידע... אלינה

למעלה