אהלןן

danone44

New member
אהלןן

אם אני רוצה לטייל בדרום/מרכז אמריקה במשך חודש/חודשיים ואולי וחצי, כמה אני צריכה לחסוך (הערכה גסה) ?
ניתן לציין שארגנטינה ברזיל (+הקרנבל), פרו ומקסיקו הם יעדי חובה. ולא מדובר בטיול מלא בטרקים מקסימום כמה בודדים מפורסמים. ולינה באכסניות/הוסטלים.

BigBadWolf

Member
קחי בחשבון כחודש למדינה

בנוסף, קחי בחשבון את עונות השנה (לדוגמה לארגנטינה\צ'ילה מומלץ לנסוע בקיץ, כלומר חורף שלנו). אישית הייתי בבוליביה, פרו וקצת אקוודור (בעיקר גלפגוס) אז אוכל לעזור לך עם יעדים אלו אם תרצי. פרו ובוליביה שתיהן יצאו לי בממוצע 50$ ליום כאשר לא התכלבתי אבל גם לא התפרעתי והטיול היה רווי בטרקים. גלפגוס יצא לי כ-1000 דולר לשיט של 8 ימים + 300 דולר טיסה + 100 דולר כניסה (שווה כל שקל).

Vivir

New member
לפי מה שאני יודעת- העונות לא חופפות.

בארגנטינה וצ'ילה הייתי בין פברואר לאפריל(וממש לא הייתי ממליצה על פחות מחודשיים, אם הייתי יכולה הייתי עושה יותר), ובפרו העונה מתחילה רק באזור מאי(לקוסקו לפחות). בנוסף הקרנבל השנה בתחילת פברואר..
&nbsp
מבחינת העונות רק בברילוצ'ה בתחילת אפריל היו לי ימי גשם- מעבר לזה קר אבל בהחלט נסבל בכל שאר המקומות.
&nbsp
המסלול שהייתי ממליצה לך הוא להתחיל בברזיל- להגיע לבואנוס איירס ולהדרים עד לאושוואיה בתחילת מרץ, לטייל בארגנצ'ילה עד לסוף אפריל\תחילת מאי ולהכנס לפרו דרך סאן פדרו דה אטקאמה בצ'ילה
לא בטוח שכדאי לך לוותר על בוליביה- הנופים בסלאר ובמעבר הגבול באגם טיטיקאקה מדהימים. השקיעה באגם בין היפות שראיתי בכל הטיול.

למעלה